شربت باقلوا

شربت باقلوا

شربت باقلوا به شربتی گفته می‌ شود که برای پختن باقلوا و برای تر کردن آن با دستورهای مختلف استفاده می‌ شود . البته غلظت شربت باقلوا بسته به کاربرد آن ممکن است . تفاوت داشته باشد. با یکی دو بار تهیه این شربت می‌توانید در تهیه آن ماهر شوید و به سلیقه خود شیرینی و غلظت آن را تنظیم کنید.

طرز تهیه شربت باقلوا

در میان خوراکی‌ های مختلف ،  یکی که هم در پذیرایی کاربرد دارد و هم برای تفریح کاربرد دارد ، باقلوا است . باقلوا انواع مختلفی دارد و در مناطق مختلفی به روش مخصوص آن منطقه تهیه می‌شود . باقلوای استانبولی ، باقلوای تبریزی و باقلوای یزدی از آن جمله است .مصرف باقلوا با بستنی نیز رایج است . یکی از عواملی که باعث خوش مزه شدن باقلوا می‌ شود و جزء مهم آن است ، شربت باقلوا است . در این مقاله، روش تهیه شربت باقلوا به شما آموزش داده خواهد شد. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :

  • شکر سه و نیم لیوان
  • آب سه و نیم لیوان
  • آبلیمو 1 الی 2 ق غ

آب و شکر رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه زمانی که دونه های شکر کاملا حل شد شربت رو هم نزنید تا بجوش بیاید . وقتی به جوش آمد آب لیمو رو اضافه کنید ، بگذارید 10 تا 15 دقیقه با حرارت متوسط بجوشد ، شکر های چسبیده به دیواره داخلی قابلمه رو با یک فرچه که به آب لیمو آغشته کردید . تمیز کنید تا بعدا شربت شکرک نزند .

پس از یک یا دو جوش ، قابلیت چسبندگی شربت را با قرار دادن کمی از آن بین دو انگشت خود تست کنید . سپس شربت را به داخل یک ظرف بریزید و آن را در کنار قرار دهید تا به طور کامل سرد شود . توجه داشته باشید که شربت نباید بسیار آبکی باشد ، بلکه باید دارای قوام مناسبی باشد . برای مطالعه مطالبی مفید در مورد خمیر یوفکا کلیک نمایید .

طرز تهیه کونفه کادایف پنیری
بیشتر بخوانید

مراحل تهیه شربت با شیر

قبل از آماده‌ سازی شربت و خمیر باقلوا ، ابتدا فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید . تا در هنگام قرار دادن باقلوا در داخل آن ، فر گرم شود . سپس به سراغ تهیه شربت باقلوا بروید . برای تهیه شربت باقلوا با استفاده از شیر یا آب ، ابتدا شکر و آب یا شیر را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق‌گاز گرم کنید . هم زمان با گرم شدن ، زمانی به مواد بزنید تا شکر به طور کامل حل شود . سپس پس از حل شدن شکر در آب یا شیر ، عسل ، عصاره پرتقال و میخک را اضافه کنید .

شربت باقلوا شیر

شربت باقلوا

ترکیب را کامل هم بزنید تا مخلوط شوند . سپس حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۲۵ دقیقه بجوشد . شربت را از روی حرارت بردارید . آب‌ لیمو را اضافه کنید . کل میخک‌ ها را بردارید و بگذارید شربت خنک شود . با خنک شدن شربت ، رفته‌رفته غلظت آن هم بیشتر خواهد شد . این نشانه خوبی است . شربت باقلوا ی غلیظ برای درست‌کردن باقلوا بهترین و مناسب‌ ترین گزینه است .

مخلوط آجیل را درست کنید و در کاسه غذاساز مجهز به تیغه ، پسته ، گردو و فندق را اضافه کنید . آجیل‌ ها را خرد کنید . دقت داشته باشید که خردکردن آجیل به معنی پودر کردن آن نیست ، پس حتماً خردکردن را تا جایی ادامه دهید که فقط ریز شوند ، پودر نشوند . آجیل را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و شکر ، دارچین و میخک آسیاب شده را اضافه کنید . خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند .

دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه
بیشتر بخوانید

حالا فرا رسیده است تا شیرینی فیلو را آماده کنیم . با دقت ، خمیر فیلو ذوب شده را باز کنید و ورقه‌ های آن را بین دو حوله تمیز آشپزخانه قرار دهید . این اقدام به جلوگیری از شکستن فیلو در حین کار کمک می‌کند . سپس از مواد یا همان آجیل‌ های خرد شده‌ ای که آماده کرده‌ اید ، بر روی لایه‌های خمیر بریزید و چند لایه اول باقلوا را جمع کنید .

برای جمع‌کردن لایه‌های باقلوا ابتدا یک قالب فر مناسب پیدا کنید و داخل قالب فر را کمی کره ذوب شده بمالید . برای جمع‌کردن باقلوا، یک ورق فیلو را بردارید و در تابه قرار دهید . روی ورق فیلو را با کره ذوب شده بمالید . این کار را چند بار دیگر تکرار کنید تا زمانی که حدود 1/3 از خمیر فیلو مصرف شود و هر لایه کاملا کره‌ مالی شده باشد . خرید آنلاین باقلوا از باکلاواچی

بعد از این، حدود 1/2 از مخلوط آجیل را به طور مساوی روی آخرین لایه خمیر فیلو پخش کنید و خمیر را به صورت رول، بپیچید. دوباره همین کار را برای لایه‌های دیگر خمیر فیلو که باقی‌مانده‌اند، انجام دهید . و در نهایت همه باقلوا‌های پیچیده شده را داخل سینی فر بچینید. با برس یک لایه دیگر کره روی تمام خمیرهای فیلو پیچیده شده بزنید . و تمام آن را به‌خوبی کره‌ مالی کنید.

با استفاده از یک چاقوی تیز باقلوا را تکه‌ تکه کنید. معمولاً باقلوا‌‌ها را به‌صورت رول‌ های کوچک در می‌ آورند ، اما اگر دوست داشتید می‌ توانید به شکل مثلث‌ های کوچک هم برش بزنید . دارچین از جمله مواد خوراکی بسیار مقوی و پر خاصیتی است که توصیه می‌ شود حتماً از آن در غذا ها و دسر های مختلف استفاده شود . این شربت باقلوا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید .

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *