باقلوا-شیرعسلی

طرز تهیه باقلوا با شربت شیرعسلی

طرز تهیه باقلوا با شربت شیرعسل

مواد لازم برای باقلوا

خمیر یوفکانصف بسته ۵۰۰ گرمی
کره۱۵۰ گرم
مغز گردو یا پسته یا بادامدر مجموع ۲۰۰ گرم
پودر هل۲ قاشق غذاخوری
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
گلاب 
۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت شربت شیرعسل

آبیک پیمانه
شیر عسلنصف پیمانه
شکریک و نیم پیمانه
عرق هل ۲ قاشق غذاخوری

 

باقلوا-با-شربت-شیرعسل

روش آماده سازی باقلوا با شربت شیرعسل:

در مرحله اول آماده سازی باقلوا با شربت شیرعسل، برای اینکه تا زمان آماده شدن باقلوا ، شربت سرد شود اول شروع به آماده کردن شربت می کنیم.

برای اینکار ابتدا آب و شکر و شیرعسل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا زمانی که شربت قوام بیاد ( حتما موقع به جوش آمدن شربت کف های آن را بگیرید). حدودا یک ربع زمان لازم است تا شربت آماده شود. بعد از قوام آمدن شربت ۲ قاشق غذاخوری عرق هل رو اضافه می کنیم و بعد از اینکه یکی دو قل خورد خاموش می کنیم. شربت ما آماده است.

نکته: یکی از عواملی که در در شربت های ساده باعث شکرک زدن آن می شود اضافه نکردن یا کم استفاده کردن آبلیمو هست و عامل دیگر غلظت بیش از حد شربت می باشد. هر وقت شربت باقلوا خیلی غلیظ شد کمی آب ریخته و اجازه دهید روی حرارت کمی بجوشد.

باقلوا گل رز قزوینی
بیشتر بخوانید

اما در این شربت(شیرعسلی) استفاده از آبلیمو نیاز نیست.

آماده سازی مواد داخل باقلوا

در مرحله بعدی مواد داخل باقلوا را آماده می کنیم. برای اینکار ابتدا مغز گردو یا بادام یا پسته رو خرد می کنیم. شما می توانید از این مغزها به تنهایی استفاده کنید و یا اینکه با هم مخلوط کنید، بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد. سپس با پودر قند و پودر هل و گلاب مخلوط نمایید. اگه بیش از حد موادخشک بود باز هم کمی گلاب بریزید . در نهایت مواد داخل باقلوا باید  نه خیلی شل و نه اینکه خشک باشد.

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

سه ورق از خمیر یوفکا رو بردارید. بعد با قلمو، کره آب شده را بر روی خمیر بمالید. سپس مواد رو در طول باقلوا ریخته و با دست بهش انسجام دهید. بعد به آرامی خمیر را رول نمایید و بطول سه الی چهار سانتیمتر برش دهید.

داخل ظرف مورد نظر را با قلمو چرب کنید و باقلوا ها را داخل آن بچینید. در نهایت برای براق شدن  ،کره باقیمانده را روی باقلوا هابه آرامی بریزید.

 مرحله پخت:

اگر از فر گاز استفاده می کنید ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط،در فر مکروفر سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید . سپس ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

سفارش آنلاین کنافه در شوش
بیشتر بخوانید

بعد از این زمان اگر دیدید روی باقلوا هنوز طلایی خوشرنگ نشده ، می توانید چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا باقلوا ها طلایی و خوشرنگ شوند.

بعد از اتمام مرحله پخت بلافاصله شربت رو خیلی آرام روی باقلوا ها بریزید. باقلوای شما آماده است، نوش جان.

نکات مهم و ضروری:

  1. هنگام ریختن شربت بر روی باقلوا سعی کنید خیلی آرام شربت رو بریزید و یک دفعه شربت رو روی باقلوا خالی نکنید چون ممکنه باقلوا خمیر شود.
  2. برای ریختن شربت روی باقلوا حتما یکی سرد و دیگری گرم و یا اینکه هر دو ولرم باشند.
  3. بهتر است باقلوا را ۶ – ۵ ساعت بعد سرو نمایید تا شربت به خوبی جذب باقلوا شود.
  4. برای استفاده از مغز بادام بهتر است پوست آن را بگیرید و بعد خردکنید یا از خلال بادام استفاده نمایید.
  5. برای جلوگیری از خشک شدن ورق های خمیر یوفکا، هر دفعه که یکی دو ورق برداشتید بقیه رو با یه دستمال کاملا بپوشانید تا خشک نشوند.
  6. در صورت نداشتن عرق هل می توانید از گلاب استفاده کنید.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *