باقلوا-تابه-ای-بدون-نیاز-به-فر

طرز تهیه باقلوا تابه ای بدون نیاز به فر

طرز تهیه باقلوا تابه ای بدون فر

باقلوا یکی از شیرینی های محبوب بین المللی است که در طعم های بسیار متنوعی می توان تهیه کرد. با این آموزش شیرینی خوشمزه باقلوا تابه ای را می توانیم بدون فر درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوا بدون فر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم باقلوا تابه ای

 آرد۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
ماست۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
پودر قند
۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

مواد میانی باقلوا

گردوی خرد شده۵ قاشق غذاخوری
پودر بیسکوئیت پتی بورنصف لیوان
پودر هلبه مقدار لازم
سفیده تخم مرغ۱ عدد
پودر دارچینبه مقدار لازم

مواد شربت باقلوا

آب۱ لیوان
شکر۱ لیوان
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

 

مواد رومال باقلوا

زرده تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

 

 

باقلوا-تابه-ای

طرز تهیه باقلوا تابه ای بدون فر

مرحله اول

برای تهیه باقلوای تابه ای ابتدا شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شده و شربت به جوش بیاید، سپس زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

آموزش پخت بامیه ترکی
بیشتر بخوانید

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. در ادامه ماست، روغن مایع، پودر قند و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا کره هم دمای محیط را اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را روی مواد به صورت کنترل شده الک کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود که دیگر به دست نچسبد.

مرحله چهارم پخت باقلوا تابه ای بدون فر

در این مرحله خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس هر کدام را با قطر ۳ میلی متر با وردنه باز می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و یکی از خمیرها را درون تابه پهن می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد میانی را با هم ترکیب می کنیم، سپس روی خمیر به صورت پخش می ریزیم. در ادامه قسمت دوم خمیر را روی مواد میانی قرار می دهیم و با دست دور تا دور خمیر را به خمیر پایینی می چسبانیم، به صورتی که مواد میانی درون شکم خمیر باقی بمانند.

طرز تهیه کونفه کادایف پنیری
بیشتر بخوانید

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را مانند پیتزا برش می زنیم و در صورت تمایل با چاقو روی خمیر طرح می اندازیم. در ادامه زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده ترکیب کرده، سپس با برس روی خمیر می مالیم تا خوشرنگ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم. در ادامه یک دم کنی به صورت کیپ روی تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم باقلوا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله آخر تهیه باقلوا تابه ای بدون فر

پس از اینکه باقلوا آماده شد، شربت سرد را روی باقلوای داغ می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت به همین صورت بماند تا شربت کاملا جذب باقلوا شود. در پایان باقلوا را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *