باقلوا ترکی با شیر عسل

طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل

باقلوا ترکی با شیر عسل

باقلوا یکی از دوست داشتنی ترین.شیرینی های جهان و از محبوب ترین دسر ها در ایران، ترکیه، آذربایجان و حتی یونان می باشد. باقلوا انواع مختلفی دارد، اما مطمئنا هیچ کدام به اندازه باقلوا پسته ترکیه ای که در ایران به نام باقلوا ترکی یا استانبولی شناخته شده است . معروف و مشهور نمی باشد. باقلوا استانبول یکی از شیرینی های معروف و پرطرفدار است که می توان در مناسبت های مختلف و جشن های خانوادگی از مهمانان پذیرایی کرد. در این مقاله، ما دستور پخت شیرینی باقلوا ترکی با شیر عسل را برای شما آماده کرده ایم تا باقلوای خوشمزه ای را در کنار خانواده خود تهیه کرده و نوش جان کنید. با ما همراه باشید تا دستور تهیه این شیرینی خوشمزه را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و شیر عسل

خمیر یوفکانصف بسته ۵۰۰ گرمی
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
پودر هل۲ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو یا پسته یا بادام در مجموع ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای درست کردن شربت باقلوا ترکی با شیر عسل

آبیک پیمانه
شیر عسلنصف پیمانه
شکریک و نیم پیمانه
عرق هل۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل

مرحله اول: درست کردن شربت باقلوا

برای تهیه این دسر در ابتدا شربت را درست نمایید. به مقدار گفته شده آب، شکر و شیر را با عسل مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شربت غلیظ شود. (هنگام جوشیدن شربت را کف دار نگه دارید) حدود یک ربع و پس از غلظت، ۲ قاشق غذاخوری هل یا گلاب به آن اضافه نمایید و پس از اینکه یکی و یا دو قل زد خاموش کنید، شربت آماده است.

مرحله دوم: درست کردن مواد داخل باقلوا

برای این کار ابتدا گردو ، بادام یا پسته را آسیاب کنید. نباید خیلی کوچک یا خیلی بزرگ باشد ، سپس با پودر قند ، پودر هل و گلاب مخلوط نمایید. اگر متوجه شدید که مواد اولیه شما خشک است ، دوباره مقداری گلاب به آن اضافه کنید. در پایان، نباید خیلی شل باشد و مواد شما نباید خشک باشد باید قارچی شود.

سفارش آنلاین کنافه در نواب
بیشتر بخوانید

مرحله سوم: طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل

برای درست کردن باقلوا ترکی باید کره را با دمای کتری یا سماور ذوب نمایید. توصیه ما این است که حتما از کره پاستوریزه استفاده نمایید. کره محلی حاوی مقداری دوغ و آب است که باید ابتدا آن را بگیرید و بعد برای درست کردن شیرینی دست به کار شوید. وقتی کره ذوب شد، مغز پسته خرد شده و شکر را به آن اضافه کنید. حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید و تفت دهید.

برای طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل شما می‌توانید به جای شکر، از عسل طبیعی استفاده نمایید. برای این مقدار شیرینی به نصف فنجان عسل طبیعی نیاز دارید.

مرحله چهارم: آماده کردن خمیر یوفکا

 برای طرز تهیه باقلوا ترکی می‌ توانید از خمیر هزارلا یا یوفکا استفاده کنید. هر دو نوع خمیر به صورت آماده در فروشگاه‌ ها و سوپرمارکت‌ ها عرضه می‌ شود اما در صورت تمایل می توانید از دستور تهیه خمیر هزارلا در باکلاواچی استفاده کنید. مقداری کره ذوب شده را با یک برس مخصوص آشپزی روی خمیر بزنید.

بعد مقداری کمی از مواد تفت داده شده (مغز پسته، عسل و کره) را با قاشق روی خمیر بریزید و پخش نمایید تا یکدست شود. مقدار مواد باید به اندازه ۳ میلی متر باشد. حالا یک لایه خمیر دیگر را روی مواد قرار دهید و مجددا آن را با کره چرب کنید. سپس یک قاشق دیگر از مواد را روی آن بریزید. این کار را تا جایی انجام دهید تا مواد و خمیر یوفکا تمام شود.

در آخر با استفاده از یک چاقوی تیز، خمیرها را برش بزنید. برای زیبا شدن باقلوا، آن به شکل لوزی یا مربع برش بزنید.

باقلوا شیر با خمیر هزارلا
بیشتر بخوانید

مرحله پنجم: پختن باقلوا ترکی با شیر عسل

 در این مرحله از طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل باید شیرینی را با کمک فر یا توستر بپزید. البته قبل از شروع پخت دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد خمیر های باقلوا را داخل یک سینی مخصوص بچینید. حالا دمای فر روی همان ۱۷۵ درجه و زمان هم روی ۴۵ دقیقه باشد.

در ۱۰ دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید تا باقلوا طلایی شود.

مرحله آخر: تزئین شیرینی باقلوای ترکی

برای طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر خانگی باید آن را داخل شربت غلیظ شده قرار دهید تا طعم آن را به خود بگیرد. یک روش بهتر این است که شیرینی‌ ها را داخل یک ظرف مرتب بچینید. سپس شربت غلیظ شده را روی آن‌ ها بریزید. سپس شیرینی‌ ها را با موادی مثل پودر هل و دارچین و پودر پسته تزئین کنید.

نکاتی برای طرز تهیه باقلوا خانگی

  • همانطور که گفتیم شما می‌ توانید به جای شکر از عسل هم استفاده کنید.
  • در طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل برای شفاف شدن شیرینی‌ ها می‌ توانید در شربت از دو قاشق غذا خوری گلوکز استفاده کنید. این ماده علاوه بر غلیظ کردن، باعث شفاف شدن شربت هم می‌ شود.
  • همانطور که گفتیم برای درست کردن باقلوا ترکی حتما از کره پاستوریزه استفاده کنید.
  • برای برش زدن خمیر یوفکا حتما از یک چاقوی تیز استفاده کنید تا زمان برش زدن، خمیر را به هم نچسباند.
  • شما می‌‌ توانید به جای چیدن لایه لایه خمیر یوفکا با مواد، آنها را به صورت رولی هم درست کنید. به این صورت که خمیر را پهن کنید و سپس روی آن مواد را بریزید و لوله کنید.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *