طرز تهیه باقلوا پسته ای

طرز تهیه باقلوا پسته ای

باقلوا پسته ای

باقلوا نوعی شیرینی است که در کشور های ایران و ترکیه تهیه می شود. باقلوا پسته ای نوعی از باقلوای ترکی ای است که  می توان در صورت تمایل این نوع شیرینی را در منزل تهیه کنید. این باقلوا پر از پسته است و بسیار مجلسی و خوش رنگ در ادامه با طرز تهیه این باقلوا آشنا خواهیم شد

مواد لازم برای باقلوا

 خمیر یوفکای مخصوص باقلوا ۲۵ عدد
 روغن محلی۵۰ گرم 
 کره یا مارگارین۱۰۰ گرم 
 پسته خرد شده ۳۵۰ گرم
 هل ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای شربت:

 شکر۵ پیمانه 
 آب ۴ پیمانه
لیمو۱ قاشق مرباخوری 

 

باقلوا ترکی پسته ای

طرز تهیه باقلوا پسته ای:

در مرحله اول شکر، آب و آب لیمو را روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید تا سرد شو، سپس فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

مارگارین و روغن جامد حیوانی را نیز روی حرارت آب کنید.

خمیر یوفکا مخصوص شیرینی و باقلوا را آماده نمایید. یکی از یوفکا ها را باز کنید و با برس روی آن روغن آب شده را بمالید. روی آن یوفکای دیگری قرار دهید. دوباره روغن بمالید. پسته را روی یوفکای دوم که روغن مالیده اید بپاشید.

باقلوا گل رز قزوینی
بیشتر بخوانید

دوباره یک لایه یوفکا روی پسته ها باز کنید. و روی لایه آخر را نیز روغن بمالید. از یک طرف شروع به پیچیدن و رول کردن یوفکا ها نمایید، توجه کنید که باید کاملاً سفت پیچیده شود.

باقی مواد را به همین شکل تهیه کنید و رول ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. از یخچال بیرون آورده و به ضخامت دلخواه برش بزنید و تکه ها را داخل سینی فر بچینید.

 سینی را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم قرار بدهید و زمانی که روی باقلوای پسته طلایی شد از فر بیرون بیاورید.

بلافاصله وقتی داغ است شربت ولرم خنک شده را روی آنها بریزید. تمام شربت را بریزید و زمان دهید تا جذب شود. شیرینی شما آماده است و می توانید به همراه خامه یا بستنی سرو نمایید. نوش جان.

نکات پخت باقلوا ترکی پسته ای

  1. باقلوا ها حتماً باید بصورت فشرده در سینی چیده شوند و لابلای آن ها خالی نماند.
  2. برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده، خمیر را از فریزر خارج کنید و درون یخچال نگهداری کنید تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود. این کار باعث می شود تا سطح خمیر های داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود. (در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید).
طرز تهیه کونفه کادایف پنیری
بیشتر بخوانید

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *