طرز تهیه شیرینی کادایف

طرز تهیه شیرینی کادایف

طرز تهیه کادایف

تل کادایف یا رشته ختایی از جمله شیرینی های خوشمزه آشپزخانه ترک می باشد. این شیرینی خوشمزه بیشتر با ترکیب رشته، گردو، پسته، کره، گلاب و … تهیه می‌ شود. در این آموزش قصد داریم به آموزش طرز تهیه کادایف بپردازیم،با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • ۳۰۰ گرم تل کادایف
  • ۱۰۰ گرم کره
  • یک و نیم لیوان گردوی خرد شده
  • ۱ لیتر شیر
  • ۴ قاشق غذاخوری آرد
  • ۲ لیوان شکر
  • ۳ قاشق غذاخوری نشاسته
  • ۱ عدد زرده ی تخم مرغ
  • ۲۰۰ میلی لیتر کرم شانتی مایع
  • ۱ پاکت وانیل

طرز تهیه شیرینی کادایف

طرز تهیه کادایف گردویی

مرحله اول

۳۰۰ گرم کادایف را ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا راحت تر ریز شود. کادایف را از یخچال درآورده و با دست ریز می کنیم. ۱۰۰ گرم کره را در ماهیتابه ای می ریزیم و روی حرارت آن را آب می کنیم.
۵ قاشق غذاخوری شکر به ماهیتابه اضافه می کنیم. کادایفها را به ماهیتابه افزوده و تا طلایی رنگ شدن تفت می دهیم. یک و نیم لیوان گردوی خرد شده به ماهیتابه اضافه می کنیم. بعد از تفت دادن اجازه می دهیم تا کادایف سرد شود.

مرحله دوم

در ظرفی دیگر یک لیتر شیر ، ۴ قاشق غذاخوری آرد ، یک لیوان شکر ، ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ، یک عدد زرده تخممرغ افزوده و هم می زنیم. تا موقعی که خمیر به غلظت مطلوبی برسد به هم زدن روی حرارت ادامه می دهیم.
خمیر را بعد از جوش آمدن از روی حرارت برداشته و ۲۰۰ میلی لیتر کرم شانتی مایع به آن اضافه می کنیم. کرم شانتی مایع خانگی از ترکیب شیر ، آرد ، تخم مرغ ، آبلیمو و نمک تهیه می شود.
یک پاکت وانیل به ظرف اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

باقلوا اصل ترکی
بیشتر بخوانید

مرحله سوم

کادایف را به ارتفاع ۳۰ سانتی متر به ظرفی اضافه کرده و بطور یکنواخت در سطح آن پخش می کنیم. کادایف را با خمیر تهیه شده می پوشانیم و دوباره باقیمانده کادایف را روی خمیر اضافه می کنیم.
دسر را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. دسرمان آماده است، تزئین کرده و نوش جان می کنیم.

مواد لازم برای تهیه شربت کادایف

  • شکر    ۴ لیوان
  • آب    ۴ لیوان
  • لیمو   ۱-۲ قطره

طرز تهیه شربت کادایف

آب و شکر را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قراردهید تا شکر ذوب شود، حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد تا شربت قوام بیاید و ۵ دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا شربت خنک شود.

نکات کلیدی برای تهیه شربت

همیشه برای تهیه شربت فقط تا زمان ذوب شدن شکر آن را هم زده و بعداز آن دیگر هم نزنید ، قندک های جمع شده دور قابلمه را با قاشق وارد شربت نکنید و مدام با یک پارچه تمیز و مرطوب آنها را پاک کنید از آبلیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید تا بعد از مدتی شربت شما شکرک یا قندک نزند.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *