طرز تهیه کاتمر ساده و پنیری

طرز تهیه کاتمر ساده و پنیری

کاتمر یک دسر ترکی است که از خمیر باقلوا تهیه می شود و به همراه چای یا قهوه به عنوان یک عصرانه بسیار مناسب است. این دسر خوشمزه بومی شهر غازی آنتپ ترکیه است و مردم محلی این شهر روز خود را با خوردن کاتمر آغاز می‌کنند. آن ها ترجیح می دهند این دسر را در وعده صبحانه مصرف کنند؛ زیرا مغز پسته موجود در آن باعث افزایش سطح انرژی و کاهش خستگی صبحگاهی می شود. چند مغازه کوچک در شهر غازی عینتاب وجود دارند که کاتمر را تنها برای صبحانه سرو می کنند.
برای تهیه کاتمر از خمیر باقلوا و یوفکا استفاده می شود. شما می توانید به سرعت یک دسر خوشمزه برای مهمانی ها یا خانواده خود درست کنید. روی کاتمر با پودر پسته فراوان، خامه و شکر پوشانده می شود. خمیر را می توان به شکل های مختلف برش زد و این دسر خوشمزه ترکی را برای صبحانه یا میان وعده تهیه کرد. در ادامه مطلب با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا خواهیم شد.

همچنین اگر تایم کوتاهی برای میزبانی کردن از مهمانان خود دارید می توانید برای خرید کاتمر به سایت باکلاواچی نراجعه فرمایید.

مواد لازم برای تهیه کاتمر

  • خمیر باقلوا ۲ عدد
  • شکر ۱ تا ۱.۵ ق غذا خوری
  • پودر پسته ۲ ق غذا خوری
  • کره آب شده به مقدار لازم
  • سر شیر ۱.۵ ق غذا خوری
کاتمر-1

کاتمر-1

طرز تهیه دسر کاتمر با خمیر یوفکا و خمیر باقلوا

مرحله اول: آماده سازی
ابتدا پودر پسته را آماده کنید. بهتر است پسته را خودتان در منزل آسیاب کنید تا رنگ آن خوش تر باشد، اما می توانید از پودر پسته بسته بندی شده نیز استفاده کنید. ته شیر یک نوع کره چرب و شیرین است که بافتی مشابه سر شیر و کره دارد و طعمی فوق العاده خوشمزه. برای تهیه ته شیر می توانید آن را از فروشگاه ها تهیه کنید، زیرا در مدل بسته بندی موجود است.
مرحله دوم: آماده سازی خمیر
حالا یک لایه خمیر را بردارید و روی میز کار قرار دهید. مقداری کره را ذوب کنید و با قلمو به طور کامل ورق اول خمیر را چرب کنید. سپس لایه بعدی خمیر را روی آن قرار دهید. نیازی به چرب کردن لایه دوم نیست، فقط اطمینان حاصل کنید که دو لایه به خوبی و مرتب روی هم قرار گرفته باشند.
مرحله سوم: افزودن مواد
در ادامه، پودر پسته را در مرکز خمیر به صورت یک مربع کوچک پخش کنید. روی پودر پسته شکر بپاشید و سپس ته شیر را با چاقو یا قاشق کمی خرد کنید و روی پسته قرار دهید. برای تا کردن، ابتدا لبه پایین خمیر را تا کنید، سپس لبه بالا را روی آن بیاورید. در انتها، سمت راست و چپ خمیر را نیز تا کنید تا یک مربع تشکیل شود.
مرحله چهارم: پخت کاتمر ترکی
حالا روی خمیر را با کره خوب چرب کنید و داخل یک ظرف چرب شده قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید تا طلایی شود سپس از فر خارج کرده و روی آن را با پودر پسته و گل محمدی تزئین کنید نوش جان.

تهیه رشته خشکار گیلانی
بیشتر بخوانید

کاتمر پنیری چیست؟

حالا روی خمیر را با کره به خوبی چرب کنید و آن را داخل یک ظرف چرب‌شده قرار دهید. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کنید و روی آن را با پودر پسته و گل محمدی تزئین کنید. نوش جان!

برچسب ها: بدون برچسب

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *