کنافه کادایف

طرز تهیه کونفه کادایف پنیری

کونفه کادایف پنیری 

بد نیست بدانید کنوفه چیست؟

کونفه یا کنافه (عربی : کنافه‎) یک نوع شیرینی خاورمیانه ای است در اکثراً قسمت های سابق امپراطوری عثمانی مثل ترکیه یا مصر تهیه و مصرف می شود این شیرینی در عربی «کنافه» خوانده می شود. این شیرینی پنیری معمولاً در شربت های شکر – پایه خیسانده می شود. کونفه کادایف، شیرینی محبوب خاورمیانه ای است و در غزه نوعی خاص و مرغوب از آن را درست می کنند . معروف‌ترین نوع این شیرینی که در شربت شکر خیسانده می شود .

مواد لازم کونفه کادایف دسری فوق العاده

رشته کادایف۲ بسته
کره۳۰۰ گرم
پسته خرد شده ۶ قاشق غذا خوری
گردوی خردشده ۴ قاشق غذا خوری
پنیر لبنه۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۴ قاشق غذا خوری

 

مواد لازم برای شربت

آب۲ لیوان
شکر۲ لیوان
گلاب۵ قاشق غذا خوری

 

کونفه کادایف پنیری

طرز تهیه کونفه کادایف پنیری:

رشته کادایف رو به تکه های کوچک برش بدید و کره آب شده رو بهش اضافه کنید ( ۱ ق از کره رو برای چرب کردن ظرف کنار بگذارید ) و خوب رشته ها رو به کره آغشته کنید.

سپس  ظرف نچسبی رو با ۱ قاشق کره ای که کنار گذاشته بودید خوب چرب کنید و نصف رشته رو به طور یکنواخت ته ظرف بچینید سعی کنید فضای خالی بینشون نماند و فشرده بچینید تا مواد از لابه لای آن بیرون نریزد.

طرز تهیه باقلوا عربی
بیشتر بخوانید

حالا پنیر رو به طور یکنواخت روی رشته ها پخش کنید طوری که یک لایه کامل روی رشته ها پوشیده شود و سپس پودر نارگیل و پسته و گردو رو روی آن بپاشید و بقیه رشته ها رو روش بریزید و با کف دست بهش فشار وارد کنید .

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید و در آخر کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی شود . از فر که خارج کردید شربت رو روش ریخته و اجازه دهید کمی به خورد آن برود و روش پودر پسته بپاشید و داغ سرو کنید با یه استکان چایی نوش جونتون.

طرز تهیه شربت کونفه کادایف

آب و شکر رو در قابلمه می ریزیم به جوش که اومد گلاب رو اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد و کمی غلیظ شود و کنار بگذارید تا سرد شود.

نکات تهیه کونفه کادایف

یه توضیح کوچیک راجع به این رشته ها این رشته های بلند و نازک همان خمیر فیلوی رشته شده است.

در کشورهای مختلف با اسم های متفاوت معروفه .

بخصوص تو کشورهای عربی مثل سوریه ، مصر ، فلسطین . یکی از شیرینی هایی هست حرف اول رو میزنه در پاکستان بهش شعیریه گفته می شود و در ترکیه به کادایف معروفه و به شیرینی تهیه شده از این رشته کنوفه گفته می شود و در ایران هم باقلوای رشته ای ، که با دستورهای مختلف درست می کنند.

فوت و فن آشپزی با خمیر هزارلا یا خمیر پای فرانسوی
بیشتر بخوانید

در ترکیه مابین شیرینی پنیر لبنه میزارن که درصورت در دسترس نبودن از پنیر موزارلا هم میشه استفاده کرد.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *