باقلوا ترکی یک شیرینی خاص و خوشمزه است که از لایه‌ های نازکی از تست فیلو، پر شده با خرد شده‌ ی مغزهای مختلف و با شکر یا عسل شیرین شده است.

باقلوا ترکی

باقلوا ترکی یک شیرینی خاص و خوشمزه است که از لایه‌ های نازکی از تست فیلو، پر شده با خرد شده‌ ی مغزهای مختلف و با شکر یا عسل شیرین شده است. این دسر در ترکیه و کشورهای دیگری از منطقه ی خاورمیانه و بالکان محبوب است. واژه ی “باقلوا” از واژه ی ترکی “باقلوا” گرفته شده است که به معنای “پیچیده” یا “بسته” است. این نام به روش تهیه‌ ی این شیرینی اشاره دارد، زیرا لایه‌ های تست فیلو دور محتوا پیچیده می‌ شود.

باقلوا ترکی

برای تهیه ی این شیرینی، ابتدا لازم است مواد اولیه را آماده کنید. سپس به ترتیب زیر عمل کنید:

مواد اولیه:

  • تخم مرغ
  • پودر پنیر
  • شکر
  • آبلیمو
  • وانیل
  • پودر پسته یا بادام
  • برگه‌های تست فیلو
  • کره یا روغن نباتی
  • شکر
  • آب
  • عسل
باقلوا ترکی

باقلوا اصل ترکی از جمله شیرینی‌های پرفروشی است که در گروه دسرها قرار می‌گیرد و جزوه محبوب ترین شیرینی های خاور میانه است.

آموزش باقلوا ی ترکی

طرز تهیه ی Paxlava:

ابتدا مخلوطی از تخم مرغ، پودر پنیر، شکر، آبلیمو و وانیل را در یک کاسه تهیه کرده و سپس پودر پسته یا بادام را به آن اضافه کنید. این مخلوط به عنوان محتوای داخلی برای باقلوا استفاده می‌ شود.
سپس لایه‌های تست فیلو را در قالب مورد نظر خود قرار داده و هر لایه را با کره یا روغن نباتی برسید.
محتوای داخلی را به صورت یک لایه روی تست فیلو قرار داده و سپس لایه‌های دیگر تست فیلو را به همین شکل قرار دهید، همچنین هر لایه را با کره یا روغن بپوشانید.
بعد از این مرحله، باقلوا را به شکل مستطیل یا مربع در قالب مورد نظر خود بچینید و آن را با چاقو یا چکش تخت فشار داده تا لایه‌های تست فیلو به هم چسبیده و صاف شود.
باقلوا را در فر گرم کنید تا طلايي رنگ شود.
در همین حال، شکر و آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید و سپس عسل را اضافه کنید. این مخلوط را به مدت چند دقیقه بجوشانید.
بعد از پخت باقلوا، آن را از فر خارج کرده و به آرامي شيرينى‌ى جوشيده روى آن ريخته و چند ساعت صبر كنيد تا شيرينى جذب شود.
سرانجام، باقلوای خود را بعد از خنک شدن بپذیرید.
بعد از این مراحل، باقلوا ترکی شما آماده خوردن خواهد بود. حتماً این دستورالعمل را با دقت دنبال کنید تا نتیجهٔ عالی‌ای در آشپزخانه خود به دست آورید.

چرا کنافه با سر شیر سرو می شود؟
بیشتر بخوانید

باقلوا ترکی محصول کجاست؟

معمولاً در قهوه‌خانه‌ها، شیرینی فروشی‌ها و فروشگاه‌های خوراکی در ترکیه قابل دسترسی است. همچنین می‌توانید آن را در برخی از فروشگاه‌ها یا آشپزخانه‌های ترکیه‌ای در سراسر جهان پیدا کنید. در صورتی که در جستجوی باقلوا ترکی هستید، می‌توانید از فروشگاه‌های محلی یا فروشگاه‌های آنلاین با تمرکز بر محصولات خاص ترکیه‌ای استفاده کنید.

باقلوا ترکی چه تفاوتی با سایر باقلوا ها دارد؟

این شیرینی با سایر باقلواها در تهیه و ترکیب مواد مختلف و همچنین در روش سرو و مزه‌ی نهایی متفاوت است. به عنوان مثال، باقلوا ترکی از لایه‌های نازکی از تست فیلو و مغزهای خرد شده ساخته شده و با شکر یا عسل شیرین شده است. همچنین ممکن است باقلوا ترکی با روش‌های خاص خوراکی نظیر پودر پسته یا بادام تزئین شود. این باقلوا معمولاً شیرین‌تر و خوشمزه‌تر از سایر نوع‌های باقلوا است و معمولاً به عنوان یک دسر محبوب در ترکیه و مناطق دیگری از خاورمیانه و بالکان معروف است.

چرا باقلوا ترکی جزو شیرینی ها است؟

 به دلیل شیرینی و خوشمزه بودنش از جمله شیرینی‌ها محسوب می‌شود. این شیرینی از لایه‌های نازک تست فیلو و مغزهای خرد شده ساخته شده و با شکر یا عسل شیرین شده است. همچنین ممکن است باقلوا ترکی با روش‌های خاص خوراکی نظیر پودر پسته یا بادام تزئین شود که این ویژگی‌ها باعث می‌شود باقلوا ترکی یک شیرینی خوشمزه و محبوب برای مصرف در هنگام نوشیدن چای یا قهوه و در مناسبت‌های خاص باشد.

نحوه ی سرو باقلوا ترکی

 معمولاً به صورت مربع یا مستطیلی برش داده شده و بر روی ظروف زینتی یا سینی‌های زیبا قرار داده می‌شود. معمولاً قطعات باقلوا با پودر پسته یا بادام تزئین می‌شوند. این شیرینی معمولاً در کنار چای یا قهوه سرو می‌شود و ممکن است همراه با مغزهای خرد شده یا شکلات ریز بر روی آن سرو شود.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *