باقلوا-شیر

باقلوا شیر با خمیر هزارلا

طرز تهیه باقلوا شیر با خمیر هزارلا

ترکیب مغزهای خوشمزه با خمیر هزارلا و لایه‌ای از کره و شهد خوش‌عطر، شیرینی خوشمزه و پرطرفداری نیست جز باقلوا شیر!

با این که تهیه این شیرینی به نظرتان سخت می‌آید، اما با یکبار امتحان خواهید فهمید که با اندکی صبر باقلواهای خوشمزه ای میتوان پخت. به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان می‌توانید باقلوای خانگی درست کنید و سفره افطارتان را شکیل‌تر کنید. با طرز تهیه باقلوا شیر با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر کم‌چرب یک پیمانه
شکر دو پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
پودر پسته یک پیمانه
پودر قند چهار قاشق سوپ‌خوری
پودر هل یک قاشق چای‌خوری
خمیر هزارلا  به مقدار لازم
کره ذوب شده 150 گرم

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

یک قابلمه در اندازه متوسط بردارید و شیر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از کمی داغ شدن، شکر و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا شیر به جوش آید.

سپس داخل یک کاسه دیگر، پودر پسته، پودر قند، پودر هل و گلاب را با هم مخلوط کنید.

چند ورق خمیر هزارلا روی میز کارتان قرار دهید و به وسیله قلم آشپزی روی آن را با کره چرب کنید. چند ورق خمیر  دیگر روی خمیر قرار دهید و روی آن را هم چرب کنید.

پودر پسته را یک ضلع خمیر بریزید و و خمیر را رول کنید. رول باقلوا را به شکل دلخواه تقسیم کنید. به همین روش به میزان دلخواه باقلوا درست کنید و همه باقلواها را داخل یک ظرف بچینید. روی آن‌ها را با کره به وسیله قلمو چرب کنید.

قالب را در فر با حرارت 190 درجه سانتی‌گراد حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید تا طلایی شود. روی باقلوا شهد خنک شده بریزید و نوش جان کنید.

باقلوا شیر

نکات تهیه باقلوا شیر:

  • شما می‌توانید در این دستور پخت به جای پودر پسته از هر مغزی مثل گردو و یا بادام نیز استفاده کنید.
  • برای تزیین روی باقلوا می‌توانید از پودر پسته استفاده کنید.
  • شما می‌توانیید شیرینی باقلوا را بسته به سلیقه خود، کم و یا زیاد کنید.
  • در تهیه باقلوا از شکر قهوه‌ای استفاده نکنید زیرا طعم باقلوا عوض شده و خوش طعم نمی‌شود.
  • شربت حتما باید خنک باشد و فوری روی باقلوا داغ ریخته شود تا بخوبی جذب باقلوا شود.
طرز تهیه باقلوا با شربت شیرعسلی
بیشتر بخوانید

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *