تهیه باقلوا شکلات و نارگیل
حتی اگر تا امروز به کشور ترکیه سفر نکرده باشید، بعید است که طعم باقلواهای معروف ترکی را نچشیده باشید. باقلواهای شیرهای خوشمزه، اما آسان که با استفاده از خمیر هزارلا آماده می شوند، این روزها یکی از محبوبترین شیرینیهای خاورمیانه به حساب میآیند. اما خوشمزه بودن این شیرینیها، به معنای پیچیده بودن روش تهیهشان نیست. اگر یک بسته خمیر هزارلا و مواد اولیه دیگر را در خانه داشته باشید، میتوانید به سادگی این شیرینیهای مجلسی را آماده کنید. طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل به خوشمزهترین روش را در ادامه این مطلب بخوانید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا شکلات و نارگیل
نارگیل خرد شده | چهار فنجان |
چیپس شکلات | نصف فنجان |
گردو | نصف فنجان |
شیر کمچرب | یکسوم فنجان |
شربت آگوا | یک چهارم فنجان |
خمیر هزارلا | ۲۰ ورقه |
کره حیوانی | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سیروپ
آب | 1 فنجان |
شکر | یک و نیم فنجان |
عصاره وانیل | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه باقلوای شکلات و نارگیل
فر را روی دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شده و برای پخت باقلوا آماده شود.
نارگیل خرد شده، شیر، شربت آگوا و وانیل را داخل یک کاسه مخلوط کنید و این مواد را تا زمین طی شدن مراحل بعدی کار کنار بگذارید.
کره حیوانی را ذوب کنید. لایههای خمیر هزارلا را به ترتیب به وسیله قلموی آشپزی به کره حیوانی آغشته کنید.
۱۰ لایه از خمیر هزارلا را داخل سینی فر و یا قالب مخصوص بچینید. سپس مخلوطی که درست کردیم را روی ورقههای خمیر هزارلا بریزید. میتوانید خمیر را به روشی که قبلا آموزش داده ایم در خانه هم آماده کنید، اما برای پخت سریع و راحت می توانید از خمیرهای آماده استفاده کنید.
چیپسهای شکلات هم همه جای ورقهها پخش کنید. ۱۰ لایه دیگر هم به ترتیب روی مواد بچینید.
قبل از پخت باقلوا را به شکل دلخواه برش دهید.
سینی را داخل فر قرار دهید تا باقلوا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته و طلاییرنگ شود. بعد از این مدت، سینی را از فر بیرون آورده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
نوبت به درست کردن شربت باقلوا میرسد. یک قابلمه بردارید و آب و شکر را داخل آن روی حرارت قرار دهید تا حدود سه تا چهار دقیقه به جوش آید. عصاره وانیل هم اضافه کنید.
شربت داغ را روی باقلوا بریزید و حدود چهار ساعت بعد آن را داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
اضافه کردن نظر