سفارش آنلاین باقلوا باکلاواچی
مجموعه باکلاواچی در راستای ارائه ی محصولات با کیفیت و جلب رضایتمندی مشتریان، در سال 1395 آغاز به کار نموده است. این مجموعه با چندین شعبه در مناطق تهران تولید و توزیع کننده ی انواع باقلوا و همچنین اولین تولید کننده کونفه صنعتی در سطح منطقه فردوسی می باشد که امکان سفارش آنلاین باقلوا را دارد.
از سایر محصولات مجموعه باکلاواچی در فردوسی می توان به دسرهای ترکی سوتلاچ، کازان دیبی و بامیه ترکی اشاره کرد.
تاریخچه باقلوا
باقلوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود.
تاریخچه باقلوا ترکی
برای اولین بار در اواخر قرن 17 باقلوا وارد ترکیه شد و با گذر زمان دچار تغییراتی شده و به شکل کنونی درآمده است. این شیرینی به شکل امروزی برای اولین بار در سال 1437 در آشپزخانه کاخ توپکاپی در استانبول سرو شد. باقلوا به نوعی دسر ترکی به نام گولش که در ماه مبارک رمضان استفاده می شود، مرتبط می باشد.
این دسر لذیذ در دوران عثمانی جایگاه بسیار خاصی داشته و به عنوان یک هدیه ارزشمند و پاداش از طرف سلطان به سربازان داده میشد. در تمام دوره های مختلف عثمانی باقلوا دارای جایگاه ویژهای بوده و به عنوان یک شیرینی خاص در اکثر مهمانی ها و جشن ها در کاخ پخته شده و برای پذیرایی میان میهمانان پخش می کردند.
نوع پخت باقلوا
باقلوا در ایران به شکل های مختلف همچون لوزی، مربعی و لولهای و در انواع طعم های پسته ای، گردویی ،بادامی، نارگیلی و کاراملی با مواد اولیه نظیر: گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاکه قند، شیر، روغن تهیه می شود.
باقلوا های منطقه غازی عِینتاب در ترکیه و باقلوای باکو از مشهورترین باقلوا ها می باشند. این شیرینی در اکثر منطقه های ایران نظیر تهران، کاشان، قزوین، فردوسی، اصفهان و سردرود تهیه می شود.
کالری باقلوا ترکی
- انرژی: 172 کیلو کالری
- قند: 13 گرم
- چربی: 12 گرم
- نمک: 0.092گرم
- اسید چرب ترانس: 0.6گرم
(به ازای هر عدد 40 گرم)
خواص باقلوا
باقلوا خواص و انرژی بالایی دارد و در هر 100 گرم آن 540 کالری وجود دارد؛ بنابراین به خاطر ارزش پروتئین و کربوهیدرات بالای باقلوا برای یک وعده قبل از ورزش مناسب می باشد. این میزان از کالری به خاطر مواد به کار رفته در آن است که علاوه بر طعم فوق العاده آن، ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
گردو بخاطر منبع گیاهی سرشار از اسید چرب امگا3، بادام بخاطر مقدار فراوان چربی غیر اشباع، ویتامین ای، پتاسیم، پسته سرشار از آهن، منیزیم، مواد چرب، پروتئین، فسفر، پتاسیم، ویتامین آ، ویتامین ب1، ویتامین ب3 است. همچنین شیر به کار رفته در این باقلوا شامل کلسیم فراوان بوده و تخم مرغ که دارای انواع پروتئین و ویتامین ها است. گلاب که دارای طبع گرم بوده و برای قلب، کبد و معده مفید و آرام بخش اعصاب است. هل نیز منبع غنی از فیبر است.
ترکیب این مواد بسیار پرخاصیت در کنار یکدیگر باعث شده تا باقلوا یک خوراکی بسیار مغذی و پر خاصیت محسوب می شود.
انواع باقلوا استانبولی
1. فیستیکلی سارما (Fıstıklı Sarma)
یکی دیگر از انواع باقلوای ترکی فیستیکلی سارما می باشد که تقریبا مشابه باقلوای ساده تهیه می شود. تفاوت بارز این نوع باقلوا در مقادیر زیاد پسته است که در تهیه آن استفاده می کنند و ظاهری سبز رنگ به این باقلوا می دهد. فیستیک در زبان ترکی به معنای پسته بوده و این باقلوا فقط باید با پسته تهیه گردد.
2. باقلوا کورو ترکیه (Kuru baklava)
با شنیدن نام باقلوا کورو احتمالا تصور می کنید این یک باقلوای نسبتا خشک می باشد، اما باقلوا کورو تنها شربت کمتری نسبت به دیگر انواع باقلوا دارد. این نوع باقلوا را معمولا به عنوان هدیه و یا سوغاتی خریداری می کنند زیرا از طول عمر بیشتری برخوردار می باشد و به نسبت دیگر باقلواهای ترکی دیرتر تازگی خود را از دست می دهد.
3. سوتلو نوریه (Sütlü Nuriye)
سوتلو نوریه یکی از انواع باقلوا ترکی است و تفاوتش با باقلوای معمولی در نوع شربتش می باشد. در تهیه شربت و شهد باقلوا آب کمتری استفاده شده و به جای آن شیر اضافه می کنند. بنابراین این نوع باقلوای خوشمزه ظاهر سفید تر و شیری تری دارد و طعمی ملایم تر دارد. همچنین به جای پسته از مغز فندق استفاده می شود.
4. باقلوای تیکه ای (havuç dilimi baklava)
باقلوای تیکه ای همان باقلوای معروف ترکیه ای است که در اغلب مغازه ها و تصاویر دیده اید. این نوع باقلوا از خمیر مانند خمیر یوفکا تهیه شده و در میان آن از مغز گردو یا پسته استفاده می کند.
5. بلبل یواسی (Bülbül yuvası)
بلبل یواسی به معنای آشیانه بلبل می باشد و یکی از مشهورترین انواع باقلوای ترکی به شمار می رود. اسم این باقلوا به دلیل ظاهر گرد و آشیانه مانندش است. خمیرهای فیلو را به شکل دایره در آورده و وسط آن ها را با مغزیجات و اغلب پسته پر می کنند. این مدل باقلوا با ظاهر زیبایش برای سوغاتی و هدیه دادن بسیار مناسب می باشد.
6. باقلوا بورما (Burma)
باقلوای بورما را می توان به عنوان یکی از جذاب ترین باقلوا های ترکیهای معرفی نمود. این باقلوا مانند باقی باقلوا ها بوده و تنها در میزان شربت و شهد با باقی باقلوا ها تفاوت دارد. اگر به این شیرینی سنتی ترکیه ای علاقه دارید، به شما پیشنهاد می کنیم که باقلوای بورما را حتما امتحان نمایید.
7. باقلوا شوبیت (Şöbiyet)
برای تهیه باقلوای شوبیت ترکیب شیر و سمولینا را می جوشانند تا به پودینگ غلیظی به نام kaymak تبدیل گردد. سپس حدود ده لایه خمیر فیلو را روی هم قرار داده و روی هر کدام کره آب شده می ریزند.
در آخر خمیرها را به مربع های ۷*۷ سانتی متری تقسیم می کنند و می برند. پودینگ شیری و مغز گردو و پسته را در وسط این مربع قرار می دهند و بعد آن را تا می کنند تا به یک مثلث باقلوایی تبدیل گردد. باقلواهای شوبیت را می پزند و در آخر آن ها با شرب و شهد و مغز پسته خرد شده می پوشانند.
کونفه یا کنافه
یک دسر سنتی خاورمیانه ای است که در اکثراً قسمتهای سابق امپراطوری عثمانی مثل ترکیه یا مصر تهیه و مصرف میشود. این دسر از خمیر رشته مانند نازک یا خمیر سمولینای بسیار نازک خیسانده شده در شربت شیرین با پایه شکر و لایههای پنیر یا سایر مواد اولیه مانند خامه لخته یا آجیل، بسته به منطقه، تهیه میشود.
این دسر در جهان عرب، به ویژه در شام و مصر و مخصوصاً بین فلسطینیها بسیار محبوب است. علاوه بر این، انواع دیگری از این دسر در ترکیه، یونان، بالکان و همچنین قفقاز تهیه میشود.
سفارش آنلاین کونفه در فردوسی
کنافه، شیرینی محبوب خاورمیانه ای است و در غزه نوعی خاص و مرغوب از آن را درست میکنند. معروفترین نوع این شیرینی که در شربت شکر خیسانده میشود، کنافه نابلسی (نابلس، منطقهی در کرانه غربی رود اردن) است. کنافه نابلسی، مبدأ آن منطقه نابلس فلسطین بوده و شاخصترین و نمادینترین دسر فلسطینی میباشد. در تهیه کنافه نابلسی از نوعی پنیر سفید نمکی به نام پنیر نابلسی استفاده میشود. این دسر در یک دیس گرد بزرگ آماده شده، با رنگ خوراکی نارنجی رنگی میشود و گاهی اوقات آن را با پودر پسته تزیین میکنند.
در این نوع از کنافه یک لایه پنیر – که استفاده از آن در دسرهای فلسطینی معمول است- بین لایههای سمولینا (نوعی آرد سبوسدار) یا رشته خردشده قرار داده میشود. کنافه عربی یا غزهای به شکل پیچ درست میشود و در آن به جای پنیر از مخلوطی از آجیل، جوز هندی و دارچین استفاده میکنند.
مجموعه باکلاواچی در فردوسی : تولید کننده انواع باقلوا، کونفه، سوتلاچ، کازان دیبی، بامیه در فردوسی و سایر مناطق
سفارش آنلاین باقلوا در فردوسی
همچنین شما عزیزان میتوانید آموزش رایگان دستور پخت باقلوا های متنوع و خوشمزه را در قسمت وبلاگ مشاهده نمایید.
مجموعه باکلاواچی در تلاش برای جلب رضایت شما عزیزان می باشد. با ارائه پیشنهادات خود ما را در خدمات رسانی بهتر یاری نمایید.
با ما بهترین ها را تجربه کنید.
اضافه کردن نظر