طرز تهیه باقلوا استانبولی

طرز تهیه باقلوا استانبولی

باقلوا استانبولی خانگی یکی از شیرینی‌ های لذیذ و محبوب ترکیه است که امروزه در سراسر جهان تهیه می ‌شود. این باقلوا معمولاً با خمیر یوفکا و مواد میانی مختلفی مانند گردو، پسته و سایر مغزها تهیه می ‌شود.

   
مواد لازم برای تهیه باقلوا
۱۵۰ گرم پودر گردو
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
½  قاشق چایخوری پودر هل
½  قاشق چایخوری پودر دارچین
۱ بسته خمیر باقلوای آماده
۱۰۰ گرم کره گیاهی یا حیوانی
یک بسته خمیر باقلوای آماده
مواد لازم شربت باقلوا
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب
نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
باقوا-استانبولی

باقوا-استانبولی

مراحل تهیه باقلوا استانبولی

مرحله اول
برای درست کردن باقلوا استانبولی خوشمزه و خانگی، ابتدا شربت باقلوا را آماده می‌ کنیم. برای این کار، شکر و آب را در یک قابلمه می ‌ریزیم و روی حرارت قرار می ‌دهیم تا به جوش آید.

مرحله دوم
پس از اینکه شکر و آب به مدت ۱۵ دقیقه جوشیدند، آبلیمو، گلاب و زعفران را اضافه می‌ کنیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برمی ‌داریم و کنار می ‌گذاریم تا شربت خنک شود.

مرحله سوم
در این مرحله، دو عدد یوفکا را روی هم قرار می ‌دهیم و با برس، کره ذوب شده روی آن‌ ها می ‌مالیم و گردو یا پسته خرد شده را روی آن‌ ها می ‌پاشیم. (توجه کنید که بهتر است بر روی بقیه یوفکاها یک دستمال کمی نم‌ دار بکشید تا در طول کار خشک نشوند).

مرحله چهارم
حالا یک میله نازک مثل وردنه ترکیه ‌ای برمی‌ داریم و یوفکا را دور میله رول می ‌کنیم. دقت کنید که خمیر را محکم دور میله نپیچید، چون در انتها موقع جمع کردن ممکن است پاره شود.

مرحله پنجم
دست‌مان را شل می ‌گیریم و در آخر از دو طرف یوفکا فشار می ‌دهیم و جمع می ‌کنیم تا حالت چروک شود. یوفکای فشرده را در سینی فر یا ظرف مورد نظر قرار می‌ دهیم. به این ترتیب، تمامی یوفکا ها را شکل می‌ دهیم و داخل سینی فر می‌ چینیم.

مرحله ششم
بهتر است یوفکاها را فشرده بچینید تا شکل خود را حفظ کنند. همچنین در این مرحله می‌توانید یوفکاها را به اندازه دلخواه در سینی فر برش بزنید یا اینکه بعد از پخت برش دهید.

باقلوا شیر با خمیر هزارلا
بیشتر بخوانید

مرحله هفتم
حالا کره آب شده را با قاشق یا برس روی باقلواها می‌زنیم و آن‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می‌گذاریم تا بپزند.

توجه کنید که قدرت فرها متفاوت است و حتماً پخت باقلواها را تسویه حساب. وقتی که زیر و روی باقلواها طلایی شد، یعنی پخته‌اند و می‌توانید آن‌ها را از فر بیرون بیاورید.

بعد از اینکه باقلواهای پخته شده را از فر بیرون آوردیم، دو دقیقه صبر می‌کنیم تا حرارت اولیه آن‌ها کم شود. سپس شربت سرد و ولرم شده را روی باقلواهای داغ می‌ریزیم و به مدت یک ساعت صبر می‌کنیم تا شربت کاملاً جذب باقلوا شود. سپس باقلوا را سرو می‌کنیم. امیدواریم از خوردن این باقلوای استانبولی خوشمزه و ترکیه‌ای لذت ببرید.

خرید باقلوا از باکلاواچی

شما هموطنان عزیز می توانید با مراجعه به سایت باکلاواچی و ثبت سفارش باقلوا بصورت آنلاین، سفارش خود را با بهداشتی ترین بسته بندی و در کمترین زمان ممکن در شهر تهران تحویل بگیرید. تمامی باقلواهای ارسالی روزپخت مکی باشند و بصورت تازه به دست شما عزیزان و بزرگواران خواهد رسید.

برچسب ها: بدون برچسب

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *