طرز تهیه باقلوا تابه ای بدون فر
باقلوا یکی از شیرینی های محبوب بین المللی است که در طعم های بسیار متنوعی می توان تهیه کرد. با این آموزش شیرینی خوشمزه باقلوا تابه ای را می توانیم بدون فر درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوا بدون فر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم باقلوا تابه ای
آرد | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند |
۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد میانی باقلوا
گردوی خرد شده | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر بیسکوئیت پتی بور | نصف لیوان |
پودر هل | به مقدار لازم |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
مواد شربت باقلوا
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد رومال باقلوا
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه باقلوا تابه ای بدون فر
مرحله اول
برای تهیه باقلوای تابه ای ابتدا شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شده و شربت به جوش بیاید، سپس زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. در ادامه ماست، روغن مایع، پودر قند و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا کره هم دمای محیط را اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را روی مواد به صورت کنترل شده الک کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود که دیگر به دست نچسبد.
مرحله چهارم پخت باقلوا تابه ای بدون فر
در این مرحله خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس هر کدام را با قطر ۳ میلی متر با وردنه باز می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و یکی از خمیرها را درون تابه پهن می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مواد میانی را با هم ترکیب می کنیم، سپس روی خمیر به صورت پخش می ریزیم. در ادامه قسمت دوم خمیر را روی مواد میانی قرار می دهیم و با دست دور تا دور خمیر را به خمیر پایینی می چسبانیم، به صورتی که مواد میانی درون شکم خمیر باقی بمانند.
مرحله ششم
در این مرحله خمیر را مانند پیتزا برش می زنیم و در صورت تمایل با چاقو روی خمیر طرح می اندازیم. در ادامه زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده ترکیب کرده، سپس با برس روی خمیر می مالیم تا خوشرنگ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم. در ادامه یک دم کنی به صورت کیپ روی تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم باقلوا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله آخر تهیه باقلوا تابه ای بدون فر
پس از اینکه باقلوا آماده شد، شربت سرد را روی باقلوای داغ می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت به همین صورت بماند تا شربت کاملا جذب باقلوا شود. در پایان باقلوا را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان
اضافه کردن نظر