طرز تهیه باقلوا رولی

طرز تهیه باقلوا رولی

باقلوا رولی

از شیرینی های معروف و خوشمزه ترکیه که در سراسر دنیا طرفدار داد و امروزه به وفور در همه قنادی ها فروخته می شود ، باقلوا های رولی هستند.باقلوا ترکی در مدلها و شکلهای مختلفی درست می شود. و اکثرا با خمیر یوفکا و یا فیلو درست می شود و وجه مشترک تمام انها در همه مدلها استفاده از شربت بار ( شهد شکر) در این باقلواها می باشد که در مزه بخشیدن به انها خیلی نقش مهمی دارد. داخل باقلواهای ترکی را با مواد مختلفی براساس نوع باقلوا پر می کنند و معمولا از مغزهای خوراکی خرد شده و ترکیب آن با دارچین استفاده می کنند.

در این مطلب طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین و تقریبا اسانترین باقلواهای ترکی را به نام باقلوا رولی که هم از نظر ظاهری زیبا است و هم خیلی خوشمزه است را برایتان می نویسم .این باقلوا از مواد اولیه خمیر فیلو( خمیر یوفکا) و اب و شکر و دارچین و مغز پسته و کره و ابلیمو و مغز گردو تشکیل می شود و برای عصرانه همراه با چای خیلی مناسب است حتی بخاطر ظاهر زیبای ان برای مهمانی ها نیز بسیار گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه باقلوا رولی

خمیر فیلو 1 بسته
شکر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
مغز پسته به مقدار لازم
مغز گردو
به مقدار لازم
کره 100 گرم
دارچین
به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت باقلوا رولی:

مرحله اول تهیه باقلوا رولی:

برای شروع چون باقلوا رولی از نوع شربت دار است و باید تا پایان کار سرد شود که ما بتوانیم ان را استفاده کنیم پس شربت و یا شهد این باقلوا را درست می کنیم و برای این منظور 2 پیمانه شکر را داخل یک قابلمه می ریزیم و به ان 2 پیمانه اب اضافه می کنیم.قابلمه را روی گاز می گذاریم و زیر گاز را روشن می کنیم و شروع به همزدن شکر می کنیم تا در اب کاملا حل شود .سپس 15 دقیقه پیوسته مواد داخل قابلمه را هم می زنیم تا شربت کم کم غلیظ و قوام دار شود.در اخر نصف قاشق غذاخوری ابلیمو داخل قابلمه می ریزیم و انرا از روی گاز بر می داریم و منتظر می شویم تا شربت ما خنک شود.

سفارش آنلاین باقلوا در تهرانسر
بیشتر بخوانید

مرحله دوم :

در ادامه مواد میانی باقلوا را درست می کنیم و برای این منظور ، مقدار کافی مغز گردو و مغز پسته ( در صورت تمایل می توان در تهیه و پخت باقلواها از مغزهای خوراکی مختلفی براساس سلیقه استفاده کرد و اختیاری است) را همراه با کمی دارچین داخل غذاساز می ریزیم و انها را خرد می کنیم.

مرحله سوم:

در ادامه خمیر فیلو را از بسته در اورده و ان را روی یک سطح صاف می گذاریم و  انها را به اندازه دلخواه با چاقو می بریم. سپس روی سطح یک لایه خمیر فیلو را با قلمو مقداری کره اب شده می مالیم. و یک لایه دیگر خمیر را روی ان می گذاریم و مجددا کره می مالیم تا خمیر ها نرم شوند.سپس از مغزهای خرد شده و تهیه شده در مرحله قبل روی خمیر به اندازه دلخواه می ریزیم . در صورت تمایل می توانیم این مرحله را دوبار تکرار کنیم، در این صورت باقلوا رولی قطورتری خواهیم داشت.

باقلوا رولی

مرحله چهارم:

در ادامه خمیر مرحله قبل را دور یک چوب می پیچیم و ان را رول می کنیم.سپس با فشار دست از دو طرف خمیر را چین می دهیم .

مرحله پنجم :

در ادامه کف یک سینی فر را کاغذ روغنی می گذاریم و یا چرب می کنیم و باقلواهای چین خورده را به سینی منتقل می کنیم و چوب را از داخل انها بیرون می اوریم .سپس خمیرهای باقلوا را با چاقو به اندازه دلخواه معمولا 8 سانتی متری می بریم.

مرحله ششم:

در ادامه مجددا روی سطح باقلواها را مقداری کره اب شده با کمک قلمو می مالیم.سپس سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه سانتی گراد برای مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا باقلوا بپزد.سپس وقتی باقلوا پخت سینی را از فر بیرون می اوریم.

مرحله آخر تهیه باقلوا رولی:

در ادامه روی باقلوا را وقتی هنوز داغ است از شربت شکر ( شهد) تهیه شده در مراحل قبل می ریزیم و منتظر می شویم تا باقلوا خنک شود.سپس روی ان را در صورت تمایل با پودر پسته تزیین می کنیم.اکنون باقلوای رولی ترکیه ما آماده است . برای نگهداری باقلوا را در ظرف مناسبی می ریزیم و برای عصرانه همراه با چای و یا قهوه میل می کنیم و یا ان را برای مهمانی ها درست می کنیم و با این باقلوای خوشمزه از مهمانان پذیرایی می کنیم. نوش جان

سفارش آنلاین باقلوا در مرزداران
بیشتر بخوانید

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *