طرز-تهیه-باقلوا-پسته-ای

طرز تهیه باقلوا پسته ای

باقلوا پسته ای

باقلوا نوعی شیرینی است که در کشور های ایران و ترکیه تهیه می شود. باقلوای پسته ای نوعی از باقلوای ترکی ای است که می توانید در صورت تمایل این نوع شیرینی را در منزل تهیه نمایید. این باقلوا پر از پسته بوده و بسیار مجلسی و خوش رنگ است. در ادامه با طرز تهیه باقلوا ترکی پسته ای آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای باقلوا

 خمیر یوفکای مخصوص باقلوا  25 عدد
 روغن محلی 50 گرم
 کره یا مارگارین 100 گرم
 پسته خرد شده  350 گرم
هل 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت

شکر 5 پیمانه
آب  4 پیمانه
لیمو 1 قاشق مربا خوری

 

طرز-تهیه-باقلوا-پسته-ای

طرز تهیه باقلوا پسته ای

در مرحله اول شکر، آب و آب لیمو را روی حرارت به مدت 10 دقیقه جوشانده و کنار بگذارید تا سرد شود، پس از آن فر را با درجه حرارت 180 درجه روشن نمایید تا گرم شود. مارگارین و روغن جامد حیوانی را نیز روی حرارت آب کنید. در مرحله بعد خمیر یوفکا مخصوص شیرینی و باقلوا را آماده کنید. یکی از یوفکا ها را باز کنید و با برس روی آن کره آب شده بمالید. سپس بر روی آن یوفکای دیگری قرار دهید. دوباره روغن بمالید. پسته را روی یوفکای دوم که روغن مالیده اید بپاشید.

دوباره یک لایه یوفکا روی پسته ها قرار دهید. و روی لایه آخر نیز کره بمالید. از یک طرف شروع به پیچیدن و رول کردن یوفکا ها نمایید، توجه کنید که باید کاملاً سفت پیچیده شوند. باقی مواد را به همین شکل تهیه کرده و رول ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. از یخچال بیرون آورده و به ضخامت دلخواه برش زده و تکه ها را داخل سینی فر بچینید.

 سینی را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده ایم قرار دهید و زمانی که روی باقلوا ترکی پسته ای طلایی رنگ شد از فر بیرون بیاورید. بلافاصله وقتی داغ است شربت ولرم خنک شده را روی باقلوا بریزید. تمام شربت را بریزید و زمان دهید تا جذب شود. شیرینی شما آماده شد و می توانید به همراه خامه یا بستنی سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه کنافه پنیری
بیشتر بخوانید

نکات پخت باقلوا ترکی پسته ای

  1. باقلوا ها را حتماً باید به صورت فشرده در سینی بچینید و لا به لای آن ها خالی نماند.
  2. برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری نمایید تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود. این کار باعث می شود تا سطح خمیر های داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه گردد
  3. همچنین می توانید یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید. و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کرده تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود. حتما توجه کنید که درب بسته را باز نکنید.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *