طرز تهیه کادایف
تل کادایف یا رشته ختایی از جمله شیرینی های خوشمزه آشپزخانه ترک می باشد. این شیرینی خوشمزه بیشتر با ترکیب رشته، گردو، پسته، کره، گلاب و … تهیه می شود. در این آموزش قصد داریم به آموزش طرز تهیه کادایف بپردازیم،با ما همراه باشید.
مواد لازم
- 300 گرم تل کادایف
- 100 گرم کره
- یک و نیم لیوان گردوی خرد شده
- 1 لیتر شیر
- 4 قاشق غذاخوری آرد
- 2 لیوان شکر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 عدد زرده ی تخم مرغ
- 200 میلی لیتر کرم شانتی مایع
- 1 پاکت وانیل
طرز تهیه کادایف گردویی
مرحله اول
300 گرم کادایف را 3 الی 4 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا راحت تر ریز شود. کادایف را از یخچال درآورده و با دست ریز می کنیم. 100 گرم کره را در ماهیتابه ای می ریزیم و روی حرارت آن را آب می کنیم.
5 قاشق غذاخوری شکر به ماهیتابه اضافه می کنیم. کادایفها را به ماهیتابه افزوده و تا طلایی رنگ شدن تفت می دهیم. یک و نیم لیوان گردوی خرد شده به ماهیتابه اضافه می کنیم. بعد از تفت دادن اجازه می دهیم تا کادایف سرد شود.
مرحله دوم
در ظرفی دیگر یک لیتر شیر ، 4 قاشق غذاخوری آرد ، یک لیوان شکر ، 3 قاشق غذاخوری نشاسته ، یک عدد زرده تخممرغ افزوده و هم می زنیم. تا موقعی که خمیر به غلظت مطلوبی برسد به هم زدن روی حرارت ادامه می دهیم.
خمیر را بعد از جوش آمدن از روی حرارت برداشته و 200 میلی لیتر کرم شانتی مایع به آن اضافه می کنیم. کرم شانتی مایع خانگی از ترکیب شیر ، آرد ، تخم مرغ ، آبلیمو و نمک تهیه می شود.
یک پاکت وانیل به ظرف اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
کادایف را به ارتفاع 30 سانتی متر به ظرفی اضافه کرده و بطور یکنواخت در سطح آن پخش می کنیم. کادایف را با خمیر تهیه شده می پوشانیم و دوباره باقیمانده کادایف را روی خمیر اضافه می کنیم.
دسر را به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم. دسرمان آماده است، تزئین کرده و نوش جان می کنیم.
مواد لازم برای تهیه شربت کادایف
- شکر 4 لیوان
- آب 4 لیوان
- لیمو 1-2 قطره
طرز تهیه شربت کادایف
آب و شکر را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قراردهید تا شکر ذوب شود، حدود 20 دقیقه طول میکشد تا شربت قوام بیاید و 5 دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا شربت خنک شود.
نکات کلیدی برای تهیه شربت
همیشه برای تهیه شربت فقط تا زمان ذوب شدن شکر آن را هم زده و بعداز آن دیگر هم نزنید ، قندک های جمع شده دور قابلمه را با قاشق وارد شربت نکنید و مدام با یک پارچه تمیز و مرطوب آنها را پاک کنید از آبلیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید تا بعد از مدتی شربت شما شکرک یا قندک نزند.
اضافه کردن نظر