تهیه کنافه ترکی خوشمزه با فر
کنافه (Kanafeh) یک دسر جذاب و خوشمزه عربی است که اصالت آن مربوط به شهر نابلس در فلسطین است و به آن لقب نماد دسرهای فلسطینی را داده اند. نسخه ترکی کنافه نیز با نام کونفه شناخته می شود، و یکی از محبوب ترین انواع آن است.همچنین این دسر لذیذ در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و حتی کشورهای دیگری همانند یونان طرفداران بسیاری دارد. البته این را فراموش نکنیم که بیشتر شهرت این دسر به علت استفاده از پنیر معروف در آن است.
کنافه انواع و اقسام مختلفی دارد که معمولا تفاوت آن ها در مواد اولیه و شکل تهیه آن است، ولی روش تهیه تقریبا یکی می باشد. به جز کنافه ترکی چندین مدل در کشورهای عربی تهیه می شود که عمده تفاوت آن ها در استفاده از انواع خمیر است.
مواد لازم کنافه ترکی
رشته کنافه | ۵۰۰ گرم |
کره | ۲۵۰ گرم |
پنیر موزارلا یا پنیر خامه ای بی نمک | ۲۵۰ گرم |
مواد لازم برای شربت
شکر | ۱٫۵ فنجان |
آب | ۱٫۵ فنجان |
آب لیمو | چند قطره |
طرز تهیه کنافه ترکی
در مرحله اول شکر و آب و لیمو را با هم ترکیب کرده و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
در مرحله بعدی رشته کنافه را با دست خوب از هم جدا و کمی خرد کنید کره ذوب شده را بر روی رشته ها بریزید و خوب مخلوط نمایید تا همه رشته ها آغشته به کره بشوند. سپس در یک قالب گرد نیمی از رشته ها را ریخته و با دست خوب فشار دهید تا یکنواخت در همه جای قالب پهن شود. قالب به دلیل کره ای بودن رشته ها نیازی به چرب شدن ندارد.
بعد از پهن کردن رشته ها در قالب، پنیر نرم شده را بر رویشان ریخته و صاف نمایید و دوباره بقیه رشته ها را بر روی پنیر ریخته سطحش را کامل با فشار دست بپوشانید. ظرف رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از سپری شدن این زمان، قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید و در آخر گریل فر رو روشن نمایید تا روی شیرینی ها نیز برشته شود، ۵ دقیقه بعد از خروج قالب از فر، شربت را بر روی شیرینی بریزید و با پودر پسته تزیین نمایید. نوش جان.
اضافه کردن نظر