طزر تهیه باقلوای هندی

طزر تهیه باقلوای هندی

باقلوای هندی

باقلوا هندی شیرینی ای مشابه کیک باقلوا هست ولی در خمیرش گردو داره. مثل بقیه شیرینی هایی که شربت دارن حتما اجازه بدین تا شربت خنک بشه و روی شیرینی داغ بریزید.

با باکلاواچی همراه باشین تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه و مقوی رو یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خمیر باقلوای هندی

تخم مرغ  ۴ عدد
روغن مایع  ۳/۴لیوان
آرد  یک لیوان
مغز پسته یا گردو یا نارگیل یا بادام   ۱ لیوان پودر شده
شکر  ۲۲۵ گرم
پودر هل  1 قاشق مرباخوری سرصاف
بیکینگ پودر  ۱ قاشق مرباخوری
مغز پسته یا خلال پسته 
برای تزئین

مواد لازم برای شربت بار

شکر  50 گرم
آب  250 گرم
آبلیمو تازه  یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده  به مقدار لازم

باقلوای-هندی

روش تهیه باقلوا هندی

برای تهیه شربت باقلوا هندی ابتدا شکر و آب و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گاز میگذاریم تا به جوش بیاید و شکر حل بشه. چند دقیقه بجوشه تا به قوام لازم برسه. در آخر زعفران را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمی داریم تا خنک بشه.

حالا تخم مرغها را در ظرفی شکسته  و با همزن خوب می زنیم تا حجمش دو برابر بشه، بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید؛ بعد روغن مایع و پودر هل را هم اضافه می کنیم،  به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود

بعد آرد را که با بکینگ پودر قبلا الک کردیم را آرام اضافه می کنیم. سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته، نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید.

مایه بدست آمده را  در قالب ۲۰در ۳۰ که کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم( در صورت نداشتن کاغذ روغنی می توانید کف قالب را کاملا چرب و آرد پاشی کنید).

در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۳۰دقیقه قرار میدیم تا بپزد.

بعد از پخت باقلوا هندی ، تا داغ هست ، شربت سرد شده را روش میریزیم و با پودر پسته یا بادام تزیین می کنیم.

بعد از کمی خنک شدن باقلوا هندی را به شکل دلخواه برش میدیم.

دستورپخت باقلوا لبنانی مخصوص
بیشتر بخوانید

باقلوای شما آماده است. شیرین کام باشید

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *