کنافه از خانواده دسرهای باقلوا است و به نام های «کنافه» به عربی و «کونفی» یا «کونفه» نیز شناخته می شود. این شیرینی با وجود ریشه عربی، بیشتر در کشور ترکیه سرو می شود. طرز تهیه این دسر بسیار متنوع است و می توان آن را با سرشیر، بستنی، موز و قهوه سرو کرد. شما می توانید با تهیه چند قلم مواد، این دسر را به راحتی در خانه درست کرده و از طعم آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه کنافه ترکی در خانه، تا پایان این مطلب با باکلاواچی همراه باشید. برای خرید کنافه پنیری و تحویل درب منزل در شهر تهران نیز می توانیر به سایت باکلاواچی سر بزنید.
مقدار مورد نیاز | موادلازم |
300 گرم | رشته ترکی کادایف |
2 قاشق غذاخوری | پنیر خامه ای |
نصف پاکت | خامه صبحانه |
150 گرم | کره |
200 گرم | پنیر ماسکارپونه |
به میزان دلخواه | پودر پسته |
1 لیوان | شکر |
1 قاشق غذاخوری | زعفران دم کرده |
1 لیوان | آب |
به میزان دلخواه | دارچین |
به میزان دلخواه | هل یا گلاب |
مراحل طرز تهیه کنافه پنیری
طرز تهیه کنافه پنیری هم در فر و هم در ماهی تابه امکان پذیر است؛ بنابراین اگر دسترسی به فر ندارید، می توانید به راحتی آن را در ماهی تابه درست کنید.
مرحله اول: ابتدا شربت کنافه را آماده کنید تا زمان کافی برای خنک شدن داشته باشد. برای تهیه شربت، آب و شکر را به همراه دانه هل، گلاب و زعفران دم کرده در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و به قوام لازم برسد.
مرحله دوم: بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت خنک شود. در این فاصله، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملاً گرم شود.
مرحله سوم: کره را به همراه زعفران روی بخار کتری قرار دهید تا بنماری شود. رشته کادایف را با دست کمی خرد کرده و مخلوط کره و زعفران را به آن اضافه کنید. تمام مواد را با دست به خوبی مخلوط کنید.
مرحله چهارم: رشتههای آماده شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. در این مرحله، میتوانید از ظرف های مخصوص کنافه یا قالب پیتزا استفاده کنید و تمام سطح آن را با کره چرب کنید. یک قسمت از رشته کادایف را درون قالب بریزید و با کمک لیوان یا دست به خوبی فشار دهید تا به ظرف چسبیده و حالت منسجم بگیرد.
مرحله پنجم: برای تهیه پنیر میانی، روشهای مختلفی وجود دارد؛ اما ساده ترین روش به این صورت است: یک لیتر شیر را با دو قاشق نشاسته در یک قابلمه مخلوط کرده و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد و قوام آن مانند فرنی شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و 150 گرم پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله آخر طرز تهیه کنافه ترکی
مواد پنیری آماده شده را روی رشتههای درون قالب بریزید و باقی مانده از رشتهها را روی آن بریزید. سپس قالب را به مدت 25 دقیقه در فری گرم شده درجه سانتیگراد 180 قرار دهید تا رشته ها به رنگ طلایی در بیایند. حتماً مراقب باشید که کنافه نسوزد.
پس از پخت، شربت خنک شده را روی کنافه داغ بریزید تا جذب شود. سپس کنافه پنیری آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.
خرید انواع دسرهای ترکی از باکلاواچی
شما هموطنان عزیز می توانید با مراجعه به سایت باکلاواچی و ثبت سفارش باقلوا و دسرهای ترکی بصورت آنلاین، سفارش خود را با بهداشتی ترین بسته بندی و در کمترین زمان ممکن در شهر تهران تحویل بگیرید. تمامی باقلواهای ارسالی روزپخت مکی باشند و بصورت تازه به دست شما عزیزان و بزرگواران خواهد رسید.
اضافه کردن نظر