باقلوا-پسته-ای

باقلوا پسته ای

باقلوا پسته ای

باقلوای پسته یکی از شیرینی سنتی کشور ترکیه و ایران و عربستان می باشد. قدمت باقلوا به دو قرن قبل از میلاد میسج در روم باستان می رسد . یک لایه خمیری شکل را پهن می کردند. روی آن عسل می ریختند و رول می کردند .شاید به همین دلیل است که در اصالت باقلوا ترکیه و یونان در کش و قوس هستند.(باقلوا پسته ای)

طرز-تهیه-باقلوای-پسته-ای-خوشمزه-

باقلوا در سراسر دنیا بسیار محبوب بوده است و به آن بمب انرژی می گویند زیرا انرژی زیادی دارد و بنابر ارزش غذایی بالایی که دارد در وعده قبل از ورزش توصیه می شود. باقلوای پسته به واسطه داشتن . پسته ویتامین های زیادی از جمله کلسیم و فسفر و ویتامین B را دارا می باشد. البته باقلوا در ایران نیز بسیار مشهور است و در طعم و شکل مختلف تهیه می شود. امروز باقلوای پسته با خمیر آماده را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مرحله اول

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا دانه های شکر ذوب شوند پس از اینکه کمی غلیظ شد گلاب و زعفران و جوهر لیمو را اضافه کنید و برای ۴ دقیقه دیگر نیز روی حرارت بگذارید تا بماند سپس از روی حرارت بردارید و داخل ظرف دیگری بریزید و اجازه دهید تا خنک شود.

مرحله دوم

پسته را درشت آسیاب کنید و با پودر قند و هل و دارچین مخلوط کنید و کنار بگذارید. میزان اضافه کردن هل و دارچین به سلیقه شما بستگی دارد می توانید کم یا زیاد کنید.

مرحله سوم

برای درست کردن باقلوا از خمیر آماده ی باقلوا استفاده کنید. خمیر را از وسط به ۲ قسمت مساوی برش بدید تا کار کردن باهاش راحت تر باشد سپس یک لایه از خمیر بردارید و روی باقیمانده ی خمیر دستمال نم دار بزارید تا خشک نشود اون لایه ای که برداشتید را با کره ذوب شده چرب کنید یک لایه دیگر روی آن قرار دهید و روش را دوباره چرب کنید همینطور تا لایه پنجم ادامه دهید.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *