طرز تهیه شربت بار
شربت بار یکی از مهم ترین شربت ها برای علاقمندان به پخت باقلوا و شیرینی است که می توانید از آن برای انواع شیرینی ها استفاده کنید، برای مشاهده آموزش تهیه شربت بار در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم شربت بار
شکر | دو و نیم پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
جوهر لیمو | 1/4 قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه شربت بار
مرحله اول
ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، زمانی که آب به جوش آمد جوهر لیمو را به قابلمه حاوی آب اضافه نمایید، اگر جوهر لیمو در دسترس ندارید به جای آن دو قاشق غذاخوری آبلیمو بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله شکر را به قابلمه اضافه نمایید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا شکر به طور کامل در آب حل شود و شربت شفاف شود. زمانی که شربت شروع به قل زدن کرد و کاملا شفاف شد گلاب و زعفران را اضافه نمایید.
مرحله سوم
ما برای عطر این شربت از گلاب استفاده کرده ایم، در صورتی که دوست ندارید از گلاب در شربت خود استفاده کنید می توانید چند دانه هل را با دست فشار دهید تا پوست هل ترک بخورد سپس داخل شربت بریزید. بعد از اضافه کردن گلاب یا هل و زعفران باید صبر کرد تا شربت به قوام برسد.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که شربت بار باید با حرارت ملایم به قوام برسد و اگر با حرارت بالا آن را غلیظ کنید در پایان شکرک خواهد زد. برای اینکه متوجه شوید شربت به غلظت کافی رسیده است مقدار کمی از شربت را داخل یک بشقاب بریزید.
سپس بشقاب را داخل یخچال قرار دهید تا شربت به طور کامل خنک شود، حالا شربت را بین دو انگشت خود تست کنید.
اگر شربت حالت چسبنده و کش دار داشت، یعنی شربت ما قوام آمده و آماده است و باید آن را از روی حرارت برداریم. اما اگر شربت حالت آبکی داشت و حالت کشدار نداشت باید هنوز روی حرارت بماند تا به غلظت مناسب برسد، به هیچ وجه حرارت را برای غلیظ شدن شربت زیاد نکنید چون باعث شکرک زدن شربت می شود. پس از اینکه شربت آماده شد اجازه دهید در دمای محیط خنک شود.
نکته تهیه شربت بار
نکته مهم در مورد شربت بار بازاری این است که اگر می خواهید شربت بار شما هم مثل شربت بار شیرینی فروشی ها براق باشد می توانید یک قاشق غذاخوری گلوگز داخل شربت بریزید. این کار علاوه بر براق کردن شربت باعث می شود که شربت شکرک نزند.
اضافه کردن نظر