آموزش پخت بامیه ترکی
بامیه ترکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفداری است که با دستور های بسیار متنوع تهیه می شود. بامیه ترکی شباهت زیادی به بامیه ما ایرانی ها دارد، البته بامیه ایرانی به صورت تکه های کوچک تهیه می شود، ولی بامیه ترکی به صورت یک مارپیچ و در تکه های بزرگ سرخ می شود. نکته دیگر اینکه بامیه ترکی معمولا بیش از بامیه ایرانی سرخ می شود و به همینن دلیل بافت آن کمی خشک تر و ترد تر می باشد. بامیه ترکی یکی از سنتی ترین شیرینی های کشور ترکیه است که به دلیل محبوبیت زیادی که دارد علاوه بر کافه ها در کنار خیابان نیز به فروش می رسد، برای مشاهده آموزش پخت بامیه ترکی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم بامیه ترکی
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 1 لیوان |
ماست | 1 لیوان |
آرد سفید | 4 لیوان |
آرد سمولینا | 2 ق غ |
روغن مایع | 1/2لیوان |
وانیل | 1/2 ق چ |
بکینگ پودر | 1 ق چ |
آب لیمو ترش | 1 ق چ |
شربت بار | 2 لیوان |
آموزش مراحل پخت بامیه ترکی
مرحله اول
برای تهیه بامیه ترکی خوشمزه ابتدا مواد یخچالی اعم از تخم مرغ ها، شیر، ماست را 30 دقیقه زودتر بیرون آورید و اجازه دهید تا با دمای محیط سازگار شوند.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را داخل پیاله ای بشکنید سپس در کاسه دیگر بیکینگ پودر را به آرد و آرد سمولینا اضافه کنید و همراه با وانیل به مواد اضافه نمایید. در ادامه شیر را به همراه ماست، روغن مایع و آبلیمو را با مواد مخلوط نمایید.
مرحله سوم
سپس با همزن دستی همگی مواد را کاملا مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و لطیفی داشته باشید. داخل کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و روی آن را با سلفون یا پارچه ای بپوشانید.
مرحله چهارم آموزش پخت بامیه ترکی
حالا آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کند. سپس قابلمه ای را روی حرارت کم قرار دهید و روغن سرخ کردنی به صورت شناور داخل آن بریزید و اجازه دهید تا به مرور زمان روغن داغ شود.
مرحله پنجم
خمیر را داخل قیف بریزید و روغن که داغ شد به صورت حلقه ای خمیر را داخل روغن بیاندازید و اجازه دهید تا بامیه ها پف کنند و سرخ شوند. بامیه ها را داخل روغن با قاشق برگردانید تا هر دو طرف آن یکدست سرخ شود.
مرحله ششم آموزش پخت بامیه ترکی
بعد از سرخ شدن آن ها را داخل توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافه شان خارج شود. در صورتی که توری فلزی در دسترس نداشتید می توانید بامیه ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
مرحله هفتم
بعد داخل شربت بار سرد بگذارید تا کاملا شربت جذب بامیه ها شود و با کفگیر دارای سوراخ بامیه ها را از داخل شربت بیرون آورید و کمی تکان دهید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. بامیه ترکی شما آماده است، نوش جان
نکات تهیه بامیه ترکی
شربت بار
شربت بار یکی از شربت های پر مصرف در تهیه انواع شیرینی ها است که می توانید آن را به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه نمایید. البته در صورتی که تمایل دارید این شربت را در منزل تهیه کنید، توصیه می کنیم آموزش تهیه شربت بار را مشاهده نمایید.
اضافه کردن نظر