باقلوای شکلاتی

باقلوا شکلاتی

طرز تهیه با قلوا شکلاتی

امروز می خواهیم طرز تهیه باقلوا شکلاتی را با هم مورد بررسی قرار دهیم. امیداوارم از این مطالب کمال استفاده را ببرید. طرز تهیه این باقلوا بسیار ساده و راحت است . شما عزیزان می توانی به راحتی آن را در منزل خود درست کنید. باقلوا یکی از شیرینی های مخصوص ایرانیان است که بومی شهر یزد می باشد و از سوغاتی های معروف این شهر است. این شیرینی بسیار خوشمزه علاوه بر ایران در کشور ترکیه و بسیاری از کشورهای عربی درست می شود.
طرز تهیه با قلوا بسیار ساده و راحت است و شما عزیزان می توانید با استفاده از این مطالب باقلوا شکلاتی را به راحتی در منزل درست کنید. باقلوا شیرینی است که انواع و مدل های مختلفی دارد. از مدل های مختلف این شیرینی می توان به نوع زعفرانی، گل محمدی، پسته ایی و بادامی آن اشاره کرد.
باقلوا یک شیرینی کاملا سنتی می باشد که از زمان ها گذشته تا کنون در میان مردمان ایران و دیگر کشورهای منطقه خاورمیانه رواج داشته است. برای تهیه این شیرینی لذیذ می توانید از مواد اولیه ذکر شده استفاده نمایید. این مواد به راحتی و سادگی در بازار و سوپر مارکت ها پیدا می شوند.

مرحله اول تهیه باقلوا شکلاتی

در این مرحله باید شربت شکر را آماده کنید. برای تهیه این شربت باید شکر را به همراه دو قاشق غذا خوری آب و هم چنین یک قاشق چایخوری آب لیمو به خوبی بهم بزنید. در زمان آماده شدن شربت شکر، باید توجه داشته باشد که زیاد شیرین نباشد. چون که در این باقلوا از مقدار زیادی شکلات استفاده می کنید، شیرین بودن شربت باعث اذیت می شود.

آموزش تهیه باقلوای خانگی
بیشتر بخوانید

باقلوا شکلاتی

در این مرحله باید با استفاده. از یک میل چوب یا هر وسیله دیگری شروع به رول کردن خمیر فیلو کنید.

نکته:

در این جا بسیار مهم است .که این خمیر را به شدت رول نکنید و آن را به آرامی انجام دهید.
اگر این کار را محکم انجام دهید، خمیر شما پاره می شود. دو سانتی متر مانده به خمیر را اصلا رول نکنید و بگذارید به همان شکل بماند. با کمک گرفتن از دستاتون خمیر فیلو را به آرامی به طرف داخل جمع کنید به طوری که به شکل آکاردئون درآید. بعد از این کار چوب را از داخل خمیر در بیاورید و آن را به به صورت دایره ایی شکل پهن کنید.

مواظب باشید که خمیر به دست شما نچسبد. خمیر های آماده شده را در داخل سینی فر بگذارید. خمیرها را باید به شکل پیچیده به هم قرار دهید تا در داخل فر از یکدیگر باز نشوند. دمای زیاد فر باعث باز شدن خمیرها از هم می شوند. قبل از آن که خمیرها را در فر بگذارید، روی آن  ها را با مایع کره و آب اسپری کنید. مایع کره و آب کمک می کند تا روی خمیر نسوزد و ظاهر زشتی پیدا نکند.
حتما این مرحله را به درستی انجام دهید. خمیر را به مدت 25 دقیقه و در دمای 160 درجه سانتی گراد در داخل فر قرار دهید.

سفارش آنلاین باقلوا در جردن
بیشتر بخوانید

مرحله دوم تهیه باقلوا شکلاتی

بعد از طلایی شدن خمیر آن را از داخل فر دربیاورید و با استفاده از یک برس مخصوص روی آن را شربت شکر را بمالید. بعد از این کار در داخل خمیر قطعاتی از شکلات قرار دهید. گرمای خمیر شکلات را به آرامی آب می کنید و نیازی به آب کردن شکلات از قبل نیست.

باقلوا شکلاتی

در این مرحله می توانید با استفاده از خلال دندان یا هر وسیله دیگری شکلات را به آرامی روی آن پخش نمایید.
وقتی که شکلات ها به آرامی بر روی خمیر پخش شدند، میتوانید برای تزئین آن از نمک دریا و خلال پسته استفاده کنید. نمک دریا به باقلوا شما مزه و طعم دلنشینی می دهد.
سوالی که در این جا بسیاری از کاربران مطرح می کنند، این است که خمیر را از کجا تهیه کنیم؟

باقلوا شکلاتی

برای تهیه این نوع خمیر می توانید به سوپر مارکت ها و مراکز معتبر فروش مراجعه نمایید.
کیفیت این خمیر در خوشمزه شدن باقلوا نقش موثری دارد. به  همین دلیل بهتر است که آن را از مارکت های معتبر و با سابقه خریداری نمایید. این نوع باقلوا هم برای کودکان و هم برای سایر اعضای خانواده بسیار خوشمزه و  دلپذیر است.
این شیرینی جذاب و بسیار خوشمزه را در کنار خانواده درست کنید و نوش جان نمایید.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *