کنافه-ترکی-داغ

دستور تهیه کنافه به سبک ترکیه ای

مواد لازم تهیه کنافه پنیری ترکی

  • رشته ترکی کادایف:۳۰۰ گرم
  • کره:۱۵۰ گرم
  • خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه یاپنیرخامه ای :۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا:به مقدار لازم
  • پودرپسته:برای تزئیین

مواد لازم برای شربت کنافه :

  • شکر: ۲ پیمانه
  • عرق بهار نارنج یا گلاب و هل : به میزان دلخواه
  • دارچین: به مقدار دلخواه
  • آب: ۵ پیمانه
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

کنافه-پنیری-ترکی-داغ

دستور تهیه کنافه پنیری داغ ترکی

در ابتدا شربت دسر خوشمزه کنافه ترکی داغ را تهیه کنید بدین منظور در قابلمه ای ۵ پیمانه آب ریخته و قابلمه را روی شعله زیاد گاز قرار دهید تا بجوشد بعد از این که آب به نقطه جوش رسید شکر را به آرامی به آب اضافه نمایید و دائما هم بزنید تا شکر درون آب حل شود تا کمی حالت شهد به خود بگیرد. زعفران دم کرده را به شهدتان اضافه کنید و بگذارید تا حدود نیم ساعت شهد بجوشد در پایان کارتان گلاب و یا عرق بهار نارنج را به همراه کمی دارچین به شهد اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری بگیرد.

مرحله آماده سازی کنافه

حال به سراغ تهیه شیرینی برویم. برای این کار ابتدا رشته های کادایف باز کرده و با دست کمی خرد کنید. کره را به روش بن ماری آب نموده و روی رشته های کادایف بریزید، سپس دو قاشق زعفران دم کرده غلیظ را نیز به رشته ها اضافه نمایید.

طرز تهیه باقلوای تبریز
بیشتر بخوانید

کف قالب را با کره چرب کنید سپس نیمی از رشته ها را درون قالب ریخته و با کمک یک جسم سنگین مانند لیوان و یا دست رشته ها را به ته قالب بچسبانید و منسجم نمایید (می توانید مقدار کمی زعفران روی کره ها بریزید).

در ظرف جداگانه دیگری پنیر را به همراه خامه مخلوط نمایید تا کاملا ترکیب شوند برای راحتی این کار می توانید از همزن برقی نیز استفاده کنید.

حال این ترکیب را روی رشته های کادایف درون قالب ریخته و پخش کنید سپس پنیر پیتزا را روی ترکیب پنیر و خامه بریزید. در ادامه باقی مانده رشته های کادایف را روی پنیر ریخته و با کم فشار آن را منسجم کنید.

فر را در دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. بعد از گذشت حدود ۱۵ دقیقه قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و صبر کنید تا بپزد این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول خواهد کشید. در دقایق پایانی شعله بالایی فر را روشن نمایید تا لایه رویی کنافه برشته شود.

کنافه را خارج کنید و خیلی سریع شهدی که از قبل آماده کرده اید و سرد شده را روی آن بریزید و بگذارید تا کاملا شهد به خورد کنافه برود. برای تزئیین این دسر خوشمزه می توانید از پودر پسته استفاده کنید. این دسر را باید به صورت داغ و تازه سرو کنید تا مواد میانی آن خنک نشود. نوش جان.

تهیه رشته خشکار گیلانی
بیشتر بخوانید

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *