سفارش انلاین باقلوا

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

باقلوا یکی از شیرینی های محبوب در کشورهای ترکیه و ایران و بعضی کشورهای دیگر می باشد. از آنجایی که تهیه خمیر باقلوا کار چندان راحتی نیست برای همین ما در این دستور از خمیر آماده یوفکا استفاده کردیم تا بتوانید راحت آن را تهیه کنید. تهیه خمیر باقلوا کار چندان راحتی نیست. ما در این آموزش طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم باقلوا با خمیر یوفکا

خمیر یوفکا۱۰ عدد
مغز گردو یا پسته یا بادام خورد شده (به دلخواه) ۲/۵ پیمانه
کره ذوب کرده + روغن مایع۲۰۰ گرم
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
پودر قند نرم ۵ قاشق غذاخوری
پودر هل یا دارچین۲ قاشق غذاخوری
آب ۱/۵ پیمانه
شکر 
۲ پیمانه
عرق هل یا گلاب۴ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای شربت:

شکر۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب  ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

  1. ابتدا برای آماده کردن شربت بار، آب و شکر رو در قابلمه ی کوچیکی روی حرارت ملایم قرار بدید و گاهی هم بزنید تا شکر حل بشه.
  2. وقتی شکر حل شد، دیگه هم نزنید و شعله رو زیاد کنید تا جوش بیاد. بعد از جوش اومدن باز شعله رو کم کنید و اجازه بدید حدود ۱۰ دقیقه شربت با حرارت کم بجوشه. تو این مدت به هیچ وجه شربت رو هم نزنید.
  3. هر از گاهی با قلم موی مرطوب روی دیواره ی قابلمه بکشید. این کار مانع شکرک زدن شربت میشه. وقتی شربت به غلظت مناسب رسید یا به اصطلاح قوام اومد بهش گلاب اضافه کنید و بذارید دوباره به جوش بیاد.
  4. از روی حرارت بردارید و دو سه قطره آب لیمو ترش بهش اضافه کنید.شربت رو کنار بگذارید.
  5. داخل یک شیر جوش تمام موادتان را بریزید بجز گلاب و هل که در آخر باید اضافه شوند. روی حرارت ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید. باید وسط کار کف رویش را بگیرید و در آخر اسانس را بریزید و دو تا قل که زد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.حالا مغزها را میکس کنید.
  6. می توانید برای گردو به تنهایی هل یا دارچین استفاده کنید و در شهدش هم از اول کار چوب دارچین بیندازید. طعم متفاوتی خواهید داشت.
  7. مغزها را که میکس کردید داخل یک کاسه با پودر قند و هل و گلاب مخلوط کنید اگر مواد حالت چسبندگی و خمیری شکل نشد کمی دیگر گلاب بریزید. مواظب باشید زیاد هم شل نشود.
  8.  حالا کره ذوب شده را کنار دستتان با یه قلمو بگذارید و داخل پشت یک سینی بزرگ، از خمیر ۳ لایه بردارید و باقی را سریع ببندید و لای نایلون یا دستمال بگذارید. از بس خمیرها نازک هستند سریع خشک می شوند. پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید.خوب خمیرها خیلی نازک و شکننده هستند. پس با دقت ۳ ورق ازش جدا کنید و سعی کنید کنده و پاره نشوند.
  9. روی لایه بالایی را با قلمو یا هرچیزیکه برایتان ممکن است با کره ذوب شده حسابی چرب کنید. بعد هم نیمی از مواد میانی را بردارید و روی طول خمیر ها با ۳ انگشت فاصله فشرده کنید و محکم رولش کنید و بعد با یه چاقوی تیز به فاصله ۳ سانتی یا کمتر و بیشتر بسته به اندازه نهایی که می خواهید باقلوا ها داشته باشند برش بزنید.
  10. این کار را با دقت انجام دهید و زیاد فشارش ندهید که بافتش خراب نشود. بهتر است با چاقوی اره ای تیز این کار را انجام دهید. بعد یک پیرکس را یا قالبتان را با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب داخلش بچینید و رویش را بازم کره بمالید.حالا رول بعدی و تکرار کارهای بالا.
  11. فر را با ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مانده کره های آب شده را روی تمام باقلوا ها بریزید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید داخل فر.
  12. در آخر کار اگر به رنگ طلایی دلخواه نرسیدید ۵ دقیقه از دگمه گریل استفاده کنید تا باقلواها داغ داغ هستند شهد را که خنک خنک شده رویش بریزید. و نوش جان کنید.
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

نکته:

  • ورقه های خمیر یوفکا بسیار نازکه و به همین علت در معرض هوا خیلی زود خشک میشه. پس حین کار حتماً یه پارچه ی مرطوب روی خمیر قرار بدید که از خشک شدنش جلوگیری بشه.
  • خمیر یوفکا بعد از اینکه از فر بیرون می آید خشک می شود باید به آن میزان که می خواهید استفاده کنید از فر بیرون بیاورید.
  • دو ساعت قبل از استفاده از خمیر یوفکا آن را از فریزر خارج کنید تا به راحتی رول شود.
  • گردو را با نباید با آسیاب خرد کنید چون روغن آن موقعی که در معرض حرارت قرار می گیرد خارج شود و باعث به هم چسبیدن آن شود.
  • طعم باقلوا باید شیرین باشد ولی شما براساس ذائقه خود شکر آن را می توانید کم کنید.
طرز تهیه کونفه کادایف پنیری
بیشتر بخوانید

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *