باقلوا یزدی

طرز تهیه باقلوا یزدی

باقلوا یزدی را در منزل آماده کنید!

باقلوا یکی از اصیل‌ترین و لذیذترین شیرینی‌ های یزد است که احتمالا اگر گذرتان به این شهر افتاده باشد، حتما طعم دلچسب آن را امتحان کرده‌اید، ولی خوب این شیرینی‌های اصیل فقط در شیرینی فروشی‌ها تهیه میگردد، ولی ما می‌توانیم طرز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما خانم‌ها و آقایانی که به شیرینی پزی علاقه دارند بگوییم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم تهیه باقلوا یزدی

 

برای داخل خمیر باقلوا

بادام و پسته خرد شده۳۰۰ گرم
پودر قند۱۵۰ گرم
پودر هلنصف قاشق غذاخوری

برای خمیر باقلوا

زرده تخم مرغ۲ عدد
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودرنصف قاشق مرباخوری
شیرنصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
کره۱۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
گلاببه مقدار لازم
آرد سفید
به مقدار لازم

مواد شربت باقلوا

شکرنیم کیلو
آب۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلابنصف لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه باقلوا یزدی

 

طرز تهیه باقلوا یزدی

مایه داخل باقلوا

پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید.

شربت باقلوا یزدی

یک قابلمه را روی گاز قرار دهید و حرارت زیر آن را روشن کنید، سپس شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید.

طرز تهیه باقلوا عربی
بیشتر بخوانید

زمانی که جوش آمد و اجازه دهید این ترکیب برای ۱۵ دقیقه روی گاز بماند تا کمی غلیظ شود. سپس گلاب را به آن اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

خمیر یا لواش باقلوا

بیکینگ پودر و نمک را در شیر سرد حل کنید و سپس روغن و زرده‌های تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.

شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.

آماده سازی باقلوا

از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید، با وردنه کاملاً خمیر را نازک کنید.

جعبه‌ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.

سپس یک لایه نازک دیگر خمیر آماده کنید و روی آن قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوا بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس کمی گلاب را روی لایه‌های مواد بپاشید.

مجددا یک خمیر دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره‌های اضافی خمیر‌ را با کارد جدا کنید و کل باقلوا را برش دهید.

قالب مناسب پخت باقلوا
بیشتر بخوانید

کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید.

پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، قالب شیرینی را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود.

پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.

در صورت تمایل می‌توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلوا‌ها بریزید.

روی شیرینی پودر پسته بریزید و بعد از سرد شدن شیرینی‌ها را دوباره برش بزنید و میل کنید.

نکات مهم پخت باقلوا یزدی

    •    برای اینکه باقلوای شما سریع‌تر آماده شود می‌توانید با تهیه باقلوا با خمیر یوفکا مرحله درست کردن لواش باقلوا را حذف کنید.
    •    می توانید به جای استفاده از فر، باقلوا ها را در داخل روغن یا کره سرخ کنید، به این صورت که مقداری کره داخل ماهیتابه بریزید و باقلوا را روی حرارت قرار دهید، بعد از اینکه یک طرف باقلوا سرخ شد، طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *