طرز تهیه بامیه ترکی

طرز تهیه بامیه ترکی

طرز تهیه بامیه ترکی را قدم به قدم با هم پیش خواهیم برد. یکی از دلایلی که بامیه بیشتر در ماه رمضان خریداری و میل می‌ شود، شیرینی و شربت آن است؛ زیرا برای روزه ‌دارانی که ساعت‌های طولانی تا افطار را سپری کرده‌ اند، هیچ چیز مانند یک ماده غذایی شیرین نمی ‌تواند کمبود انرژی و قند خون پایین را جبران کند.

بامیه ترکی یکی از انواع بامیه است که شباهت زیادی به بامیه ایرانی دارد، با این تفاوت که به صورت مارپیچ و تکه‌های بزرگ تهیه می‌شود و از بامیه ایرانی تردتر است. در ادامه این مطلب، طرز تهیه بامیه ترکی همراه با آموزش شربت بار و نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این شیرینی خوشمزه به شما کاربران گرامی تقدیم خواهد شد.

قبل از اینکه طرز تهیه بامیه ترکی را مطالعه نمایید برای لذت بردن از طعم لذیذ و ماندگار بامیه ترکی، می توانید این دسر را از سایت باکلاواچی بصورت آنلاین سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید.

مواد لازم برای تهیه بامیه ترکی

آرد سمولینا: ۵۰۰ گرم
آرد سفید قنادی: نصف لیوان
آب: ۱ لیوان
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: نصف لیوان
بکینگ پودر: ۱۰ گرم
روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت بار

شکر: دو لیوان
آب: یک لیوان
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
گلوکز: دو قاشق غذاخوری سر پر
زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

بامیه-ترکی

بامیه-ترکی

مراحل تهیه بامیه ترکی

آماده‌سازی آرد سمولینا

قبل از شروع کار، آرد سمولینا را داخل دستگاه میکسر یا آسیاب بریزید و به مدت دو دقیقه بزنید تا یکدست شود.

باقلوا شیر با خمیر هزارلا
بیشتر بخوانید

 تهیه خمیر

در مرحله بعد، آرد سمولینا، آرد گندم، روغن مایع، شکر، شیر، بکینگ پودر و آب را داخل یک کاسه مناسب بریزید. با همزن دستی خوب بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند و حالت خمیری پیدا کند که از قاشق پایین نریزد. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید خمیر نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند.

شکل‌دهی و سرخ کردن بامیه

پس از استراحت، خمیر را داخل قیف بریزید و ماسوره مناسب را بگذارید. از لوازم قنادی می‌توانید ماسوره مخصوص بامیه تهیه کنید. بامیه ترکی معمولاً باریکتر از بامیه‌های سنتی ایران است و به صورت مارپیچ یا دایره‌ای شکل داده می‌شود. داخل ماهی‌تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید.

بامیه‌ها را با قیف داخل روغن ماسوره کنید و انتهای بامیه را با قیچی ببرید تا از قیف جدا شود. میزان روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی بامیه‌ها را بگیرد. حرارت اجاق گاز نباید خیلی زیاد باشد. اجازه دهید بامیه‌ها با حرارت ملایم کم‌کم سرخ و طلایی و ترد شوند. سپس آن‌ها را از روغن خارج کرده و داخل شربت بار سرد قرار دهید و چند ثانیه بعد از شربت خارج کنید.

طرز تهیه شربت بار

به میزان دو لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بگذارید روی شعله‌ی اجاق گاز تا به جوش بیاید. شربت باید حدود بیست دقیقه به آرامی بپزد. در این مدت اصلاً شربت را هم بزنید. سپس یک قاشق غذاخوری آبلیمو و یک قاشق غذاخوری گلاب و دو قاشق سر پر گلوکز را به شربت اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

نگهداری شیرینی خشک و باقلوا
بیشتر بخوانید

اجازه دهید شربت با شعله کم نزدیک به پانزده دقیقه دیگر بپزد. در این مدت به طور مکرر با یک فرچه خیس، دور لبه قابلمه شربت را تمیز کنید. در آخر وانیل و زعفران را اضافه کنید. زمان آماده‌سازی این شربت معمولاً بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است و جوشاندن آن نباید بیشتر از این مدت طول بکشد.

خرید باقلوا از باکلاواچی

شما هموطنان عزیز می توانید با مراجعه به سایت باکلاواچی و ثبت سفارش دسرهای ترکی و باقلوا بصورت آنلاین، سفارش خود را با بهداشتی ترین بسته بندی و در کمترین زمان ممکن در شهر تهران تحویل بگیرید. تمامی باقلواهای ارسالی روزپخت مکی باشند و بصورت تازه به دست شما عزیزان و بزرگواران خواهد رسید.

برچسب ها: بدون برچسب

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *