کنافه پنیری ساده Kunafa

۱۷۰,۰۰۰ تومان۳۳۰,۰۰۰ تومان

حذف فیلتر
افزودن به علاقه مندی
دسته بندی

    کنافه پنیری ساده Kunafa

    کافی است یک بار کنافه پنیری ساده Kunafa را میل کنید تا به پایه ثابت دورهمی‌ هایتان تبدیل شود. این خوراکی با طعم، بافت و ظاهر منحصر به فرد خود، ذائقه شما را تحریک می‌ کند. کنافه پنیری ساده یکی از محبوب‌ ترین دسرهای ترکی است که به شکل‌ های مختلف و در موقعیت‌ های متفاوت سرو می‌ شود. کنافه پنیری ساده یک دسر سنتی متعلق به منطقه خاورمیانه است، که از کادایف و پنیر آغشته به شربت تهیه می‌ شود.

    انواع کنافه ساده

    1. تک نفره
    2. دونفره

    ويژگی های کنافه پنیری ساده Kunafa

    • رشته هاي كادايف
    • كره محلي
    • پنير كاشار
    • شربت

    کادایف رشته‌ های خمیری تهیه شده از آرد سمولینا است.

    اصلی ترین عامل خرید کنافه پنیری ساده Kunafa

    کنافه پنیری ساده باکلواچی بدون شیرین‌کننده‌های مصنوعی و شکر تهیه شده و شیرینی آن به خاطر وجود عسل است. این محصول به صورت یک نفره، دو نفره و چهار نفره سرو می‌شود. کنافه چهار نفره یک کیلو و 200 گرم وزن دارد و به راحتی یک مهمانی عصرانه یا دسر بعد شام را پوشش می‌ دهد. در محصولات باکلواچی مغزیجات و مواد اولیه باکیفیت به کار گرفته شده و دستورپخت کاملا به نسخه اصل و سنتی آن وفادار است.

    تاریخچه ی کنافه پنیری ساده Kunafa

    واژه کنافه در عربی به شیرینی رشته‌ای یا کل ظرف دسر اشاره دارد و به صورت کُنافه یا کَنافه تلفظ می‌شود. در ترکی، این لغت به یک نوع شیرینی رشته‌ای به نام «کادایف» و دسری بر پایه پنیر اشاره می‌کند و به صورت کونفه تلفظ می‌شود. در بالکان، این لغت را برای خمیر تکه تکه شده و در یونان برای غذاهای مختلفی که با آن رول یا لایه خوراکی تهیه می‌کنند، استفاده می‌شود. یکی از معروف‌ترین کنافه‌ها، کنافه «نابلسیه» است که منشا آن شهر نابلس است و نماینده‌ دسر فلسطینی محسوب می‌شود.

    پخت کناف

    دستور پخت کناف اولین بار توسط اعراب فلسطینی در حدود قرن دهم میلادی اختراع و بعدها به خاک ترکیه رسید. نسخه ترکی این دسر از منطقه «آنتاکیه» شهر هاتای در سراسر جهان رواج پیدا کرده‌است. «آنتاکیه» در منطقه مدیترانه ترکیه واقع شده‌است و در بخشی از منابع تاریخی زادگاه این دسر خوشمزه محسوب می‌شود. ساکنان شهر «هاتای» ترکیه می‌توانند زبان‌های عربی و فارسی را بفهمند، زیرا شهر آنها قرن‌ها مسیر راه‌های تجاری بوده‌است. این رفت و آمد تجاری به ساکنان هاتای فرصت آشنایی با فرهنگ‌ها و سنت‌های متنوع را داده‌است. این فرآیند دستاوردهای زیادی داشته، که یکی از آنها، دستور تهیه کنافه و به روز رسانی آن طبق ذائقه منحصر به فرد ترک‌ها است.

    کنافه پنیری ساده Kunafa

    تهیه ی کنافه در سایر کشور ها

    در حال حاضر در هر شهر و روستای ترکیه در انواع رستوران‌ ها، کافه‌ها و حتی کنار خیابان می‌توان کنافه را تهیه کرد. اما در استان‌های «غازیان‌تپ»، «هاتای» و «شانلی‌اورفا»؛ خوشمزه‌ترین کنافه‌ها سرو می‌شود. دلیل این تفاوت، ریشه‌های عربی مردم محلی این منطقه است. کافه‌های مخصوص کنافه در مرکز «شانلی‌اورفا» وجود دارد، که فقط همین یک آیتم را سرو می‌کند و حتی کنار آن چای هم سرو نمی‌شود. چراکه مردم محلی معتقدند خوردن کنافه بدون هیچ خوراکی یا نوشیدنی دیگری هم کفایت می‌کند. کنافه اینک در سراسر جهان و به خصوص سوریه، عراق و ایران بسیار رایج است.

    ویژگی‌ های خوشمزه ی کنافه پنیری ساده Kunafa

    اگر بخواهیم از ویژگی‌های این دسر برایتان بگوییم تا بدانید قرار است چه طعمی را تجربه کنید، باید به نکات زیر اشاره کنیم:

    • طعم اصلی این دسر ترکیب خمیر و پنیر و نوعی شربت شیرین است.
    • انواع مغزیجات در ترکیبات این دسر به کار می‌رود و به آن مزه می‌دهد.
    • هل و زعفران و گاهی گلاب طعم‌دهنده‌های این دسر محسوب می‌شوند.
    • با خوردن رشته‌های کادایف لایه رویی این دسر که طلایی رنگ است، یک تردی جذاب و دلچسب را تجربه می‌کنید.

    روش استفاده و کاربرد

    درباره روش استفاده و کاربرد این دسر باید بدانید که:

    • بعضی از رستوران‌ها و کافه‌ها این دسر را همراه با بستنی سرو می‌کنند.
    • در بعضی از فرهنگ‌ها کنافه همراه با قهوه یا چای سرو می‌شود.
    • شما می‌توانید انواع کنوفه یک نفره، دونفره و چهار نفره را تهیه کنید.
    • کنافه می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب سفره‌های افطار ماه رمضان باشد.

    کنافه پنیری ساده Kunafa چیست؟

     

    تعداد نفرات

    تک نفره, دونفره

    دیدگاهها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کنافه پنیری ساده Kunafa”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *