باقلوا ترکی با شیر عسل

طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل

باقلوا ترکی با شیر عسل

باقلوا از دوست داشتنی ترین شیرینی های جهان و از محبوب ترین دسر ها در ترکیه، ایران، آذربایجان و حتی یونان است. این نوع شیرینی انواع مختلفی دارد، اما مطمئنا هیچ کدام به اندازه باقلوا پسته ترکیه ای که در ایران به نام باقلوا ترکی یا استانبولی شناخته می شود، معروف و مشهور نیست. باقلوا استانبول یکی از شیرینی های معروف و پرطرفدار می باشد که می توان با آن در مناسبت های مختلف و جشن های خانوادگی از مهمانان پذیرایی نمود. در این مقاله، ما دستور پخت شیرینی باقلوا ترکی با شیر عسل را برای شما آورده ایم. تا باقلوای خوشمزه ای را تهیه کرده و نوش جان نمایید. با ما همراه باشید تا دستور تهیه این شیرینی خوشمزه را بگوییم.

مواد لازم جهت پخت باقلوا ترکی با شیر عسل

خمیر یوفکانصف بسته ۵۰۰ گرمی
کره150 گرم
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
پودر هل۲ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو یا پسته یا بادام در مجموع ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای درست کردن شربت باقلوای ترکی با شیر عسل

آبیک پیمانه
شیر عسلنصف پیمانه
شکریک و نیم پیمانه
عرق هل۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل

  •  
۵۰,۰۰۰ تومان۷۵۰,۰۰۰ تومان
۳۰,۰۰۰ تومان۶۵۰,۰۰۰ تومان
۴۰,۰۰۰ تومان۷۵۰,۰۰۰ تومان
۳۵,۰۰۰ تومان۶۹۰,۰۰۰ تومان
۴۵,۰۰۰ تومان۷۱۰,۰۰۰ تومان

مراحل تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل

1. درست کردن شربت باقلوا

برای تهیه این شیرینی خوشمزه در ابتدا شربت آن را تهیه کنید. به مقدار گفته شده آب، شکر و شیر را با عسل مخلوط نموده و روی حرارت متوسط ​​قرار بدهید تا شربت غلیظ گردد. (هنگام جوشیدن شربت را کف دار نگه دارید) حدود یک ربع و پس از غلظت، ۲ قاشق غذاخوری هل یا گلاب به آن اضافه و پس از اینکه یکی و یا دو قل خورد، خاموش کنید، اکنون شربت شما آماده است.

2. درست کردن مواد داخل باقلوا

در این مرحله ابتدا گردو ، بادام یا پسته را آسیاب کنید. نباید خیلی کوچک یا خیلی بزرگ شوند، سپس با پودر قند ، پودر هل و گلاب مخلوط کنید. اگر متوجه شدید که مواد اولیه شما خشک است، دوباره مقداری گلاب به آن اضافه نمایید. در پایان، مواد نباید خیلی شل و یا خشک باشد.

باقلوای نسکافه
بیشتر بخوانید

3. مرحله سوم تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل

برای آپخت باقلوا ترکی باید کره را با دمای کتری یا سماور ذوب نمایید. پیشنهاد می کنیم که حتما از کره پاستوریزه استفاده کنید. چرا که کره محلی حاوی مقداری دوغ و آب است که ابتدا باید آن را گرفته. و بعد برای درست کردن شیرینی دست به کار شوید. زمانی که کره ذوب شد، شکر و مغز پسته خرد شده را به آن اضافه کرده، سپس این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید.

برای طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل شما می‌ توانید به جای شکر، از عسل طبیعی نیز استفاده کنید. برای این مقدار شیرینی به نصف فنجان عسل طبیعی نیاز است.

4. آماده کردن خمیر یوفکا

 برای طرز تهیه باقلوا ترکی می‌ توانید از یوفکا یا خمیر هزارلا استفاده کنید. هر دو نوع خمیر به صورت آماده در فروشگاه‌ ها و سوپرمارکت‌ ها به فروش می رسد اما در صورت تمایل می توانید از دستور تهیه خمیر هزارلا در باکلاواچی استفاده کنید. مقداری کره ذوب شده را با یک برس مخصوص آشپزی روی خمیر بکشید.

بعد مقداری کمی از مواد تفت داده شده (مغز پسته، عسل و کره) را با قاشق روی خمیر ریخته و پخش کنید تا یکدست شود. ارتفاع مواد حدودا باید به اندازه ۳ میلی متر شود. سپس یک لایه خمیر دیگر را بر روی مواد قرار داده و مجددا آن را با کره چرب نمایید. دوباره یک قاشق دیگر از مواد را روی آن بریزید. این کار را تا جایی ادامه بدهید تا مواد و خمیر یوفکا تمام شود. در آخر با استفاده از یک چاقوی تیز، خمیرها را به شکل لوزی یا مربع برش بزنید.

5. پختن باقلوا ترکی با شیر عسل

در مرحله آخر از طرز تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل باید شیرینی را با کمک فر یا توستر پخت. البته قبل از شروع دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار بدهید. ۱۰ دقیقه صبر کرده و بعد خمیر های باقلوا را داخل یک سینی مخصوص بچینید. حالا دمای فر را ۱۷۵ درجه و زمان پخت را هم ۴۵ دقیقه تنظیم کنید. در ۱۰ دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن نمایید تا باقلوا ها طلایی شود.

سفارش آنلاین کنافه در صادقیه
بیشتر بخوانید

تزئین شیرینی باقلوای ترکی

برای تهیه باقلوا ترکی با شیر عسل باید آن را داخل شربت غلیظ شده قرار بدهید تا طعم آن را به خود بگیرد. برای این کار بهتر است که شیرینی‌ ها را داخل یک ظرف مرتب چیده. سپس شربت غلیظ شده را روی آن‌ ها ریخته و سپس شیرینی‌ ها را با موادی مثل پودر هل و دارچین و پودر پسته تزئین نمایید.

نکاتی برای طرز تهیه باقلوا خانگی

  • شما می‌ توانید به جای شکر از عسل هم استفاده نمایید.
  • برای درست کردن باقلوا ترکی حتما از کره پاستوریزه استفاده شود.
  • برای برش زدن خمیر یوفکا حتما از یک چاقوی تیز استفاده کنید تا زمان برش زدن، خمیر ها به هم نچسبند.
  • شما می‌‌ توانید به جای چیدن لایه لایه خمیر یوفکا با مواد، آنها را به صورت رولی هم درست کنید. به این صورت که خمیر را پهن نموده و سپس روی آن مواد را بریزید و لوله نمایید.

اضافه کردن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *